Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Альтернативна назва Франжіпані Моної Маска для волосся - Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask 200 мл
Навіть якщо маска працює, аромат псує усе: нав'язливий, схожий на запах залежаної бабусиної косметики, не вивітрюється протягом декількох днів.
Відповісти
Ярцева О.І., доброго дня, засіб дійсно має стійкий аромат, який може сподобатися не всім. Деякі наші клієнти навпаки дуже цінують насичені аромати цієї серії, інші вважають їх занадто різкими. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від цього засобу, дуже шкода, що маска не сподобалася вам. Наступного разу при оформленні замовлення зверніть увагу менеджера, що шукаєте засіб без різкого запаху, вам допоможуть обрати варіанти.
Відповісти
Сказать, что я довольна - ничего не сказать! У меня очень ломкие волосы, испорченные постоянным окрашиванием! Эта маска привела мои жиденькие волосики в красивые, шелковистые, а главное - живые, всего за несколько применений!
Відповісти
Наталья Резникова, рады, что средство вам подошло) А для ухода за кожей тела рекомендуем использовать Frangipani Monoi Body Cream из той же серии, что и маска.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Маска для волосся «Франжіпані-Моної» ELEMIS Body Exotics Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask 200 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2689
1 480 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Маска для волосся "Франжіпані-Моної" відновлює сухе та пошкоджене волосся, повертає йому гладкість і здоровий блиск. Маска захищає волосся від вільних радикалів, сухості та ламкості, робить його м'яким і полегшує розчісування. Підходить для відновлення сухого пошкодженого волосся, може використовуватися як жінками, так і чоловіками будь-якого віку.

Активні інгредієнти

— Олія моної та пантенол відновлюють пошкоджену структуру волосся, роблять його гладеньким і полегшують розчісування.
— Олія моринги, екстракти гібіскуса та квітів франжіпані — антиоксиданти. Захищають волосся від вільних радикалів і раннього старіння, зберігають його здоровим і доглянутим.
— Токоферол, олії кокоса, горіха макадамії та кунжуту живлять і пом'якшують сухе волосся, повертають йому м'якість і шовковистість.
Також у лінійці засобів Elemis Body Exotics є Крем для тіла «Франжіпані-Моної», який зволожує шкіру та покращує її бар'єрні властивості.

Спосіб застосування

Нанесіть маску Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask на вологе волосся після миття. Залиште на 20 хвилин або на всю ніч, потім ретельно змийте засіб теплою водою. Використовуйте один раз на тиждень.

Склад

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Myristyl Myristate, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Cetrimonium Chloride, Hydroxyacetophenone, Polyquaternium-37, Sodium Benzoate, Isopropyl Alcohol, Bentonite, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Panthenol, Citric Acid, Linalool, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Fagraea Berteroana (Kau Pe) Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa (Karkade) Flower Extract, Caramel, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Plumeria Alba (Frangipani) Flower Extract, Plumeria Rubra (Frangipani) Flower Extract, Tocopherol, Dehydroacetic Acid.

Об'єм: 200 мл.

Зроблено у Великобританії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×