Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Thalgo
Товар з лінійки Thalgo Merveille Arctique
Альтернативна назва Набор УДИВИТЕЛЬНАЯ АРКТИКА
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для тіла «Дивовижна Арктика» Thalgo Merveille Arctique

Знятий з виробництва
Артикул: 4506
2 645 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для тіла «Дивовижна Арктика» Thalgo Merveille Arctique спрямований на очищення та догляд за шкірою тіла. Скраб у наборі відлущує омертвілі клітини та стимулює оновлення тканин, а зволожувальне молочко живить, насичує шкіру вологою та підтримує її в тонусі. Шкіра стає доглянутою та сяючою, вирівнюється її тон та рельєф. Набір ідеально підійде як подарунок для себе чи близьких, засоби в ньому підходять для жінок і чоловіків.

До складу набору входять:
1) Арктичний скраб з пластівцями морської солі Thalgo Merveille Arctique Salt Flake Scrub 270 г;
2) Зволожувальне молочко Thalgo Merveille Arctique Milky Moisturising Gel 200 мл

Арктичний скраб з пластівцями морської солі інтенсивно очищає шкіру від забруднень і ороговілих клітин, відлущуючи верхній. Стимулює оновлення тканин шкіри та мікроциркуляцію. Усуває тьмяність і вирівнює тон шкіри, повертаючи їй сяйво та доглянутий вигляд. Підходить для жінок та чоловіків.

Активні інгредієнти

— Морська сіль, насичена магнієм, відлущує верхній шар епідермісу та очищає від омертвілих клітин та забруднень, стимулює мікроциркуляцію та оновлення тканин, вирівнює текстуру та тон шкіри, сприяє розслабленню та зняттю;
— Екстракти водоростей інтенсивно зволожують шкіру, усуваючи сухість і запобігаючи її повторній появі, підвищують тонус і еластичність шкіри, насичують її вітамінами, мінералами та мікроелементами.

Склад

Sodium Chloride, Aqua (Water), Glycerin, Magnesium Sulfate, Parfum (Fragrance), PPG-26-Buteth-26, Laminaria Hyperborea Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Buteth— 3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Citric Acid, Tributyl Citrate, Levulinic Acid, Sodium Benzoate.

Зволожувальне молочко живить і пом'якшує шкіру, підвищує її тонус, захищає від негативного впливу довкілля, знімає сухість і подразнення. Шкіра набуває сяйва і оксамитовості, виглядає здоровою і доглянутою. Підходить для жінок і чоловіків.

Активні інгредієнти

— Екстракт ісландського моху тонізує шкіру, підвищує її пружність та еластичність, завдяки своїм антиоксидантним властивостям, уповільнює процеси руйнування клітин та захищає від агресивних факторів навколишнього середовища, стимулює регенерацію шкірних покровів та загоює пошкодження, антибактеріальні дії;
— Морські водорості інтенсивно зволожують шкіру, відновлюють оптимальний рівень зволоженості, усуваючи сухість і запобігає її повторній появі, підвищують тургор шкіри;
— Олія сої та олія насіння соняшника зміцнюють гідроліпідну мантію на поверхні епідермісу, живлять і пом'якшують шкіру, усувають сухість і лущення;
— Сік листя алое вера стимулює регенерацію клітин шкіри, зменшує запалення та почервоніння, усуває свербіж та подразнення, усуває відчуття дискомфорту на шкірі.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Parfum (Fragrance), Pentylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Chondrus Crispus (Carrageen Lithothamnium Calcareum Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Cetraria Islandica Extract, Phenoxyethanol, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone Crosspolymer, Chlorphenesin, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethiconol, Citric Acid, Levulinic Acid, Sodium Benzoate.

Спосіб застосування

Нанесіть скраб Thalgo Merveille Arctique Salt Flake Scrub на чисту та зволожену шкіру, розподіляючи круговими масажними рухами протягом декількох хвилин. Потім ретельно змийте теплою водою і нанесіть зволожувальне молочко Thalgo Merveille Arctique Milky Moisturising Gel. Скраб використовуйте 1-2 рази на тиждень, зволожувальне молочко підходить для щоденного використання.

Об’єм: 270 г + 200 мл.

Зроблено у Франції.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×