Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Комбінована, Нормальна, Чутлива
Бренд Christina
Товар з лінійки Christina Fluoroxygen+C
Альтернативна назва Набор ампул для осветления и омоложения кожи Christina Fluoroxygen+C PotentC Ampoules Kit
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір ампул для омолодження та освітлення Christina Fluoroxygen+C PotentC Ampoules Kit 10 штук

Знятий з виробництва
Артикул: 1078
3 385 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір ампул для омолодження та освітлення призначений для жінок та чоловіків з віковою шкірою, що піддається висипанням, пігментним плямам та мімічним зморшкам. У наборі п'ять денних та п'ять нічних ампул, які знижують вироблення меланіну, надлишок якого призводить до появи пігментних плям.

Активні інгредієнти

Денна сироватка:
— Олігопептид-68 пригнічує вироблення пігментів тирозинази та меланіну, освітлюючи таким чином пігментні плями, що з'явилися з віком, після тривалого перебування на сонці або після акне.
— Антарктицин та фермент термофільних бактерій зволожують шкіру та прискорюють її оновлення. Довгострокове застосування засобів із цим компонентом відновлює природний захисний бар'єр шкіри та сприяє розгладжуванню мімічних зморшок.
Нічна сироватка:
— Аскорбіл тетраізопальмітат - похідна вітаміну C, яка має не лише освітлювальну, а й антиоксидантну дію. Завдяки невеликій вазі молекули, діюча речовина легко проникає вглиб шкіри та стимулює її оновлення та вироблення колагену та еластину. Шкіра стає еластичнішою і здоровішою, зморшки зменшуються, а загальний тон шкіри вирівнюється. Олеїнова кислота і екстракт водорості аларія ескулента також мають антиоксидантні властивості.
— Олія виноградної кісточки, олія зародків пшениці створюють на поверхні шкіри захисну плівку, що запобігає зневодненню та порушенню ліпідного балансу. Шкіра залишається зволоженою та пружною.

Спосіб застосування

Ранкова сироватка з набору PotentC Ampoules Kit наноситься на очищену шкіру обличчя та шиї під денний крем IntenC Day Cream SPF 40. Ранкову ампулу слід використовувати один раз на тиждень (для профілактики гіперпігментації) або два рази на тиждень (якщо пігментні плями вже є).
Вечірня сироватка PotentC Ampoules Kit наноситься на зволожену шкіру перед кремом Alpha C Night Cream. Для профілактики гіперпігментації сироватку рекомендується використовувати щотижня. Якщо у вас вже є пігментація, слід використовувати сироватку двічі на тиждень, паралельно з ранковою сироваткою з цього ж набору.

Склад

Денна сироватка:Deionized Water (Aqua), Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Resveratrol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Sodium Oleate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Oligopeptide-68, Disodium Edta, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Proline, Alanine, Serine, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Allura Red, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone.
Нічна сироватка: Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Octadecenoic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride & Alaria Esculenta Extract, Phenoxyethanol, D&C Yellow No. 11.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×