Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Acadèmie
Товар з лінійки Acadèmie Body
Альтернативна назва Живильний крем-масло для тіла Acadèmie Beurre Corps Nourrissant; Academie Body Nourishing Body Butter
Использую масло в основном для ухода за кожей на пятках. Увлажняет отлично. Цена, конечно, высокая, но более эффективного средства ещё не нашла.
Відповісти
Александра, спасибо за ваш комментарий, будем рады видеть вас на сайте снова)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Живильна олія для тіла Academie Body Nourishing Body Butter 200 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1359
1 995 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Живильна олія для тіла призначена для догляду за сухою або дуже сухою шкірою тіла. Завдяки комплексу олій у складі вона доповнює тонкий або пошкоджений ліпідний шар шкіри та захищає її від агресивної дії довкілля — холоду, сухого повітря чи пилу.

Активні інгредієнти

— Екстракт квітів тіаре, олії манго, крамбі, шореї та кокосу пом'якшують шкіру, роблять ороговілі ділянки шкіри м'якими та приємними на дотик. Крім того, комплекс олій формує ліпідний шар, який захищає шкіру від зневоднення, пошкоджень та бактерій.
— Гіалуронова кислота та фітостероли зволожують шкіру, повертають їй еластичність та відновлюють її рельєф. Зменшують свербіж, прискорюють загоєння пошкоджених ділянок шкіри.
— Вітамін E відновлює вироблення колагену, стимулює оновлення шкіри, вирівнює її тон, освітлює пігментні плями, робить менш помітними зморшки та заломи.
Ми рекомендуємо використовувати Живильну олію для тіла для догляду за шкірою в холодні місяці. Для догляду за шкірою влітку підійде Зволожувальне молочко для тіла або Молочко для тіла з морським колагеном з лінійки Acadèmie Body.

Спосіб застосування

Розігрійте невелику кількість олії Nourishing Body Butter в руках, нанесіть масажними рухами на ті ділянки тіла, які потребують догляду. Також може використовуватися точково для сухих місць - наприклад, для кутикули, ліктів або п'ят.

Склад

Agua, Caprylic/capric Triglycéride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, C10-18 Triglycérides, Cetyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil, Glyceryl Stearate, Mangifera Indica Seed Butter, Peg 100 Stearate, Shorea Stenoptera Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Phytosterols, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Isohexadecane, Dimethiconol, Sorbitan Oleate, Sodium Nitrate, Polysorbate Oil, Sodium Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Fragrance, Methylisothiazolinone.

Об'єм 200 мл.

Зроблено у Франції.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×