Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
SPF 14
Бренд Anna Lotan
Товар з лінійки Anna Lotan C White
Альтернативна назва Солнцезащитный отбеливающий крем SPF 14 Anna Lotan C White C White Formula SPF 14
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Освітлювальний крем SPF 14 Anna Lotan C White C White Formula SPF 14 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1520
1 620 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Освітлювальний крем SPF 15 прискорює оновлення клітин шкіри, прибирає наявні пігментні плями та перешкоджає появі нових. Освітлює тон шкіри, зміцнює судини та зберігає шкіру зволоженою. Бореться зі зморшками та куперозом, захищає від ультрафіолету та запобігає фотостарінню. Підходить для жінок та чоловіків зі шкірою будь-якого типу, схильного до гіперпігментації.

Активні інгредієнти

— Оксибензон, діоксид титану та октенілсукцинат алюмінію захищають шкіру від небезпечних UVA- та UVB-променів, запобігають фотостарінню, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Молочна кислота відлущує ороговілий шар епідермісу, очищує шкіру та стимулює її оновлення. Зволожує, розгладжує зморшки та вирівнює рельєф шкіри.
— Койєва кислота блокує фермент тирозиназу, який відповідає за синтез меланіну в клітинах, запобігає появі нових пігментних плям.
— Вітамін C, екстракти зелених водоростей, солодки, мучниці, зеленого чаю та шовковиці захищають від вільних радикалів, освітлюють тон шкіри, борються з постакне та пігментними плямами. Також вітамін C бере участь у синтезі колагену, зміцнює капіляри та перешкоджає розвитку куперозу.
— Ніацинамід та токоферол — вітаміни. Прискорюють обмін речовин та регенерацію тканин. Знімають сліди втоми та запалення, повертають здоровий колір обличчя та уповільнюють старіння шкіри.
— Олія жожоба доповнює водно-ліпідну мантію, яка перешкоджає випаровуванню вологи та захищає шкіру від агресивних факторів довкілля.
Для захисту шкіри у дні з високою сонячною активністю рекомендуємо використовувати Захисний крем SPF 30 з лінійки Anna Lotan C White.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від забруднень, себуму та косметики за допомогою мила Liquid Soap. Нанесіть сироватку Ester C Concentrate. Масажними рухами втирайте крем C White Formula SPF 15 до повного всотування. Використовуйте 1-2 рази на день за 30 хвилин до виходу на вулицю, за цей час інгредієнти встигнуть створити захисний фільтр від ультрафіолету.

Склад

Water (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Alcohol, PEG-4, Benzophenone-3, Niacinamide, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Glycol Palmitate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Caprylic/Capric Triglyceride, Morus Bombycis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lactic Acid, Vegetable Oil (Olus), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Kojic Acid, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Hydrogenated Vegetable Oil, Disodium EDTA, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Parfum (Fragrance), Beta-Sitosterol, Squalene, Squalane, Dunaliella Salina Extract.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×