Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Holy Land
Альтернативна назва Набор с витамином C Holy Land C The Success Anti Aging Spring Kit
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір: концентрована сироватка з вітаміном C + зволожувальний крем Holy Land C The Success Anti Aging Spring Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 1666
3 690 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір: концентрована сироватка з вітаміном C + інтенсивний денний крем забезпечують шкірі щоденне зволоження, перешкоджають появі зморшок і повертають здоровий колір обличчю. Підходить для будь-якого віку та типу шкіри.

Концентрована сироватка з вітаміном C зволожує шкіру та захищає її від раннього старіння. Бореться з пігментацією, постакне та куперозом.

Активні інгредієнти

— Вітамін C — антиоксидант, захищає клітини від руйнування вільними радикалами, запобігає старінню шкіри. Впливає на синтез меланіну, освітлює пігментацію та постакне. Зміцнює капіляри, тому ефективний при куперозі. Вирівнює тон і рельєф шкіри.
— Екстракти гамамелісу та мандарина покращують тургор, зволожують зневоднену шкіру та розгладжують мімічні зморшки.
— Альгінова кислота зберігає шкіру зволоженою. Запобігає появі зморшок і розгладжує вже наявні. Прибирає сухість, стягнутість і лущення.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру за допомогою емульсії Cleanser. Збовтайте та нанесіть на шкіру обличчя, шиї та декольте сироватку Concentrated Vitamin C Serum. Розподіляйте поплескувальними рухами до повного всотування засобів. Використовуйте 1-2 рази на день.

Склад

Water (Aqua), Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Ascorbyl Palmitate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Beeswax, Agar, Alginic Acid, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Alcohol, Mineral Oil, Fragrance (Parfum), Limonene, Hexyl Cinnamal, Iron Oxides (CI 77492).

Об'єм 30 мл.

Інтенсивний денний крем зволожує та підтягує шкіру, бореться з пігментацією будь-якого походження. Прибирає сліди втоми та повертає здоровий колір обличчя.

Активні інгредієнти

— Вітамін C, екстракти грейпфрута й аннато — антиоксиданти. Зміцнюють капіляри, борються з куперозом, освітлюють пігментовані ділянки. Крім того, вітамін C стимулює синтез волокон колагену, чим збільшує тургор шкіри та підтягує овал обличчя.
— Стеаринова та пальмітинова кислоти, олії апельсина і лемонграсу доповнюють водноліпідну мантію, яка зберігає воду у клітинах і захищає від зовнішніх впливів. Живлять шкіру, роблять її гладенькою та шовковистою.

Спосіб застосування

Умийте обличчя за допомогою емульсії Cleanser. Нанесіть крем Intensive Day Cream рівномірним шаром на обличчя та шию, втирайте масажними рухами. Використовуйте 1-2 рази на день.

Склад

Water (Aqua), Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Bixa Orellana Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil (Contains: Limonene), Cymbopogon Schoenanthus Oil (Contains: Citral Geraniol), Caprylic/Сapric Triglyceride, Propylene Glycol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Ethylhexylglycerin, Hexamethylindanopyran, Triethanolamine, Phenoxyethanol.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×