Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Holy Land
Альтернативна назва Набор для жирной кожи Holy Land Double Action DA Kit
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір: іхтіолове мило + підсушувальний лосьйон + зволожувальна емульсія Holy Land Double Action DA Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 1668
2 460 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір: іхтіолове мило + підсушувальний лосьйон + зволожувальна емульсія забезпечує комплексний догляд за жирною, комбінованою та проблемною шкірою. Засоби з набору прибирають жирний блиск, нормалізують роботу сальних залоз і перешкоджають розвитку акне.

Іхтіолове мило заспокоює запалені ділянки шкіри. Підсушує висипання та діє як антисептик. Прибирає жирний блиск і нормалізує вироблення шкірного сала.

Активні інгредієнти

— Іхтіол — протизапальний компонент. Прискорює загоєння пошкоджених ділянок, бореться з надмірним виробленням себуму та запобігає появі нових висипань.

Спосіб застосування

Спіньте невелику кількість мила HL Double Action Soap у руках і нанесіть на вологе обличчя. Масажуйте 1-2 хвилини, потім ретельно змийте водою. Використовуйте 1-2 рази на день. Після вмивання протріть обличчя лосьйоном Drying Lotion.

Склад

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Shale Oil Sulfonate, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Propylparaben.

Об'єм 125 мл.

Підсушувальний лосьйон дезинфікує та має антисептичну дію. Прибирає надлишки шкірного сала, підсушує висипання та прискорює їх загоєння.

Активні інгредієнти

— Камфора стимулює приплив крові до тканин і запускає процеси регенерації. Прискорює загоєння висипань, здійснює антисептичний та протизапальний вплив.
— Сірка та оксид цинку зменшують секрецію шкірного сала, чим запобігають появі нових запалень. Також оксид цинку є сонцезахисним фільтром, який перешкоджає ранньому старінню шкіри.

Спосіб застосування

Проведіть процедуру вмивання з милом Double Action Soap. Збовтайте Drying Lotion. Нанесіть кілька крапель лосьйону на ватний диск і точково обробіть проблемні ділянки. Потім нанесіть емульсію Hydratant Emulsion. Застосовуйте 1-2 рази на день.

Склад

Alcohol Sd-40 (Denat.), Water (Aqua), Zinc Oxide, Sulfur, Propylene Glycol, Camphor, Sodium Laureth Sulfate.

Об'єм 30 мл.

Зволожувальна емульсія прибирає стягнутість і лущення після вмивання. Захищає шкіру від зневоднення, повертає їй гладкість і еластичність.

Активні інгредієнти

— Стеаринова і пальмітинова кислоти пом'якшують шкіру та створюють бар'єр, що захищає від ультрафіолету та впливу довкілля. Запобігають випаровуванню вологи з клітин шкіри, чим зберігають її зволоженою.
Доповніть Зволожувальну емульсію іншими засобами цієї лінійки, щоб посилити ефект.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру за допомогою мила Double Action Soap і протріть лосьйоном Drying Lotion. Після того як лосьйон всотається, нанесіть невелику кількість емульсії Hydratant Emulsion на все обличчя, не змивайте. Використовуйте 1-2 рази на день.

Склад

Water (Aqua), Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Palmitic Acid, Mineral Oil, Cetyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Fragrance, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben.

Об'єм 70 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×