Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Комбінована, Нормальна
SPF 50
Бренд Obagi
Товар з лінійки Obagi Nu-Derm
Альтернативна назва Солнцезащитный крем для жирной кожи SPF 50 Obagi Nu-Derm Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Матувальний сонцезахисний крем SPF 50 Obagi Nu-Derm Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50 85 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1733
2 559 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Матувальний сонцезахисний крем SPF 50 захищає шкіру від ультрафіолету. Нейтралізує дію небезпечних UVA- та UVB-променів та перешкоджає фотостарінню. Нормалізує роботу сальних залоз, зменшує секрецію себуму та не залишає жирного блиску. Прискорює регенерацію клітин, розгладжує зморшки та покращує тургор шкіри. Вирівнює тон і рельєф, робить шкіру гладенькою та підтягнутою. Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.

Активні інгредієнти

— Октиноксат та оксид цинку – сонцезахисні фільтри. Відбивають небезпечні UVA- та UVB-промені, перешкоджають фотостарінню, зберігають шкіру молодою та здоровою. Також оксид цинку нормалізує роботу сальних залоз, перешкоджає появі жирного блиску та прискорює загоєння ушкоджень.
— Вітамін C освітлює тон шкіри, бореться з пігментними плямами та постакне. Зміцнює судини, запобігає куперозу та бере участь у синтезі нових волокон колагену. Прискорює обмін речовин, покращує колір обличчя та уповільнює старіння шкіри.
— Коензим Q10 прискорює регенерацію клітин, відновлює пошкоджені волокна колагену та еластину та стимулює синтез нових. Покращує тургор шкіри, розгладжує зморшки та візуально підтягує овал обличчя. Робить шкіру гладенькою та еластичною.
Використовуйте Матувальний сонцезахисний крем SPF 50 у комплексі з Лосьйоном для всіх типів шкіри із серії Obagi Nu-Derm.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя засобом Foaming Gel та протріть лосьйоном Face Toner. Нанесіть необхідну кількість крему Matte Broad Spectrum SPF 50 та розподіліть рівномірним шаром. Використовуйте щодня перед нанесенням макіяжу. Наносьте за 30 хвилин до виходу на вулицю, тому активні інгредієнти встигнуть сформувати фільтр від ультрафіолету.

Склад

Octinoxate 7.5%, Zinc Oxide 10.5%, Water, Cyclopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Pentylene Glycol, Stearyl Alcohol, Phenyl Trimethicone, PEG-40 Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Dihydroxyacetone Phosphate, Citric Acid, Squalane, Ceteareth-20, Polysilicone-11, Dimethicone, Crosspolymer-3, Sorbitan Ester, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Benzoate, Polysorbate 60, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Disodium Edta, Methylisothiazolinone, Hydrogenated Palm Glycerides, Ubiquinone, Tropolone.

Об'єм 85 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×