Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Суха, Чутлива
Бренд Obagi
Товар з лінійки Obagi Gentle Rejuvenation
Альтернативна назва Ночной восстанавливающий крем Obagi Gentle Rejuvenation Advanced Night Repair
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Активний нічний відновлювальний крем Obagi Gentle Rejuvenation Advanced Night Repair 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1754
2 856 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Активний нічний відновлювальний крем забезпечує догляд та зволоження шкіри у години відпочинку. Знімає сліди втоми та запалення, прибирає сухість та розгладжує зморшки. Прискорює загоєння пошкоджень, покращує тургор та підтягує в'ялу шкіру. Уповільнює старіння, вирівнює тон та текстуру, повертає шкірі гладкість та еластичність. Підходить для жінок та чоловіків із сухою та чутливою шкірою із віковими змінами.

Активні інгредієнти

— Олія мигдалю та ефір жожоба живлять шкіру та покращують її бар'єрні властивості. Перешкоджають випаровуванню вологи та захищають від агресивного довкілля.
— Пептид матриксил, кінетин, зеатин та цераміди відновлюють тканини після пошкоджень, стимулюють синтез колагену та еластину. Покращують тургор шкіри та візуально підтягують овал обличчя. Борються з в'ялістю, повертають гладкість та еластичність.
— Ферменти лактобактерій та алантоїн заспокоюють подразнені ділянки, знімають почервоніння та запалення. Загоюють пошкодження, пом'якшують шкіру та повертають їй здоровий вигляд.
— Гіалуронова кислота – зволожувальний компонент. Зв'язує та утримує вологу у шкірі, прибирає сухість та лущення. Зменшує глибину зморшок, робить шкіру гладенькою та сяйною.
— Токоферол – вітамін. Прискорює обмін речовин та оновлення шкіри. Знімає сліди втоми, бореться із темними колами та набряками. Захищає клітини від вільних радикалів та окислювального шоку. Посилює дію інших компонентів, вирівнює тон шкіри та перешкоджає ранньому старінню.
Щоб підсилити ефект від Активного нічного відновлювального крему, використовуйте його у комплексі з Омолоджувальною сироваткою із серії Obagi Gentle Rejuvenation.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя засобом Soothing Cleanser, нанесіть сироватку Skin Rejuvenation Serum крем Advanced, після того як вона всотається, масажними рухами нанесіть крем Night Repair. Для догляду за шкірою повік використовуйте крем Ultra-Rich Eye Hydrating Cream. Застосовуйте щодня після вечірнього вмивання.

Склад

Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Saccharide Isomerate, Cetyl Alcohol, Capric/Caprylic Triglyceride, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Jojoba Esters, Carbomer, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethoxydiglycol, Tocopheryl Acetate, Cholesterol, Hexylene Glycol, Kinetin, Zeatin, Tetrasodium EDTA, Allantoin, Bht, Sodium Lauroyl Lactylate, Palmitoyl Tripeptide-5, Ceramide Np, Ceramide Ap, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Ergothioneine, Ceramide Eop.

Об'єм 50 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×