Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Obagi
Товар з лінійки Obagi Obagi360
Альтернативна назва Стартовый набор с ретинолом Obagi360 System
Приобрела этот набор прочитав описание. Могу сказать, что крема действительно классные, благодаря им исчезли проблемы с кожей. После двух неделю использования даже кожа лица лучше выглядит.
Відповісти
Милана Коваленко, спасибо за комментарий, пользуйтесь с удовольствием!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Стартовий набір для молодої шкіри з ретинолом Obagi360 System

Знятий з виробництва
Артикул: 1789
4 335 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Стартовий набір для молодої шкіри з ретинолом Obagi360 System складається з очищувального засобу та двох кремів: денного та нічного. Засоби стимулюють оновлення епідермісу, покращують колір обличчя та перешкоджають ранньому старінню. Прискорюють синтез колагену, підтягують овал обличчя та загоюють запалення. Борються із сухістю та зневодненням, роблять шкіру гладенькою та перешкоджають появі зморшок. Набір підходить для жінок і чоловіків із будь-яким типом шкіри, які страждають від тьмяного кольору обличчя, в'ялості або періодичних висипань.
До набору входять:
— Відлущувальний засіб Obagi360 Exfoliating Cleanser (150 мл).
— Зволожувальний сонцезахисний крем SPF30 Obagi360 HydraFactor Broad Spectrum SPF 30 (75 мл).
— Крем із ретинолом 0,5% Obagi360 Retinol 0,5% чи 1% (28 г).

Активні інгредієнти

— Ретинол і вітамін С стимулюють синтез колагену, покращують тургор шкіри та підтягують овал обличчя. Прискорюють обмін речовин, стимулюють регенерацію клітин та уповільнюють старіння. Також вітамін C бореться з куперозом, освітлює пігментні плями та постакне.
— Токоферол та убіхінон — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів, окислювального шоку та раннього старіння. Знімають сліди втоми та повертають здоровий колір обличчя.
— Папаїн очищує шкіру від накопиченого себуму і забруднень. Відлущує ороговілий епідерміс і стимулює його оновлення. Вирівнює рельєф та тон шкіри.
— Гіалуронова кислота притягує та утримує молекули води у шкірі. Бореться із зневодненням та сухістю, запобігає появі зморшок. Повертає шкірі гладкість та еластичність.
— Стеаринова кислота, олії ши та жожоба допомагають організму засвоювати вітаміни, пом'якшують та живлять шкіру. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, який захищає від агресивних зовнішніх факторів та перешкоджає випаровуванню вологи.
— Пантенол заспокоює шкіру, знімає подразнення, свербіж та почервоніння. Загоює запалення, повертає шкірі м'якість та здоровий вигляд.

Спосіб застосування

Ранковий догляд: На вологу шкіру обличчя нанесіть кілька крапель засобу Exfoliating Cleanser, круговими масажними рухами вмивайтеся протягом однієї хвилини, потім змийте залишки засобу теплою водою. За 30 хвилин до виходу на вулицю нанесіть захисний крем HydraFactor Broad Spectrum SPF 30, за цей час активні інгредієнти сформують бар'єр від ультрафіолету.
Вечірній догляд: Очистіть шкіру від макіяжу, потім вмийтеся засобом Exfoliating Cleanser. Нанесіть крем Retinol 0,5% або 1% на обличчя, шию та декольте рівномірним шаром та масажуйте до повного всотування. Уникайте чутливих ​​ділянок навколо очей та губ.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×