Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Princess Skincare
Товар з лінійки Princess Skincare Masks
Альтернативна назва Увлажняющая маска для кожи вокруг глаз Princess Skincare Masks Eye Mask With Hyaluronic Acid
Об'єм 1 шт
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Маска для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою та алое вера Princess Skincare Masks Eye Mask With Hyaluronic Acid 1 шт

Знятий з виробництва
Артикул: 1793-1
210 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Об'єм
Опис

Маска для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою та алое віра заспокоює запалену шкіру навколо очей, знімає ознаки втоми та подразнення. Прибирає набряки та темні кола, розгладжує мімічні зморшки, повертає шкірі гладкість та здоровий вигляд. Підходить як для жінок, так і для чоловіків з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота та ірландський мох зволожують шкіру періорбітальної зони. Прибирають сухість і лущення, розгладжують «гусячі лапки», повертають шкірі гладкість та еластичність.
— Сік листя алое знімає запалення, свербіж та почервоніння. Повертає шкірі здоровий вигляд і прискорює загоєння ушкоджень.
— Екстракти шоломника та червоних водоростей — антиоксиданти. Нейтралізують дію вільних радикалів, захищають від окислювального шоку та передчасного старіння. Борються з набряками та темними колами, освітлюють та вирівнюють тон шкіри.
— Комплекс пептидів та незамінні амінокислоти: аргінін, валін та треонін прискорюють регенерацію шкіри, стимулюють синтез волокон колагену, покращують тургор та роблять шкіру повік підтягнутою.
Використовуйте Маску для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою та алое вера в комплексі з маскою для шиї з гіалуроновою кислотою із серії Princess Skincare Masks.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від макіяжу та забруднень. На область навколо очей накладіть маску Eye Mask With Hyaluronic Acid на 15-20 хвилин, залишки змийте теплою водою або серветкою. Нанесіть сироватку Smoothing Eye Contour Serum. Використовуйте 1-2 рази на тиждень або у разі необхідності.

Склад

Demineralized Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethyl Urea, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chondrus Crispus Carrageenan, Chlorpheninin, , Hydrolyzed Rice Protein, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Arginine, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycoproteins, Glutamic Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Sodium Chondroitin Sulfate , Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Benzoate, Valine, Threonine, Disodium EDTA, Glycine Soja Soybean Protein, Superoxide Dismutase, Palmitoyl Tripeptide-5, Dilauryl Citrate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Acetyl Tetrapeptide-1 Metabisulfite, N-Hydroxysuccinimide, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Dextran Sulfate, Acetyl Tetrapeptide-5, Trisodium E DTA, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Об'єм 1 шт або упаковка із 4 шт.

Зроблено в Австрії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×