Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Princess Skincare
Товар з лінійки Princess Skincare True Hyaluron
Альтернативна назва Антивозрастной дневной крем Princess Skincare True Hyaluron Rejuvenating Day Cream
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Омолоджувальний денний крем з гіалуроновою кислотою Princess Skincare True Hyaluron Rejuvenating Day Cream 30 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1798
1 280 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Омолоджувальний денний крем з гіалуроновою кислотою зволожує та живить шкіру. Захищає від сухості та лущення, розгладжує зморшки та уповільнює старіння. Прискорює обмін речовин та кровообіг, загоює пошкодження та повертає шкірі здоровий вигляд. Підходить для жінок та чоловіків з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Вітамін C стимулює синтез колагену, зміцнює судини та перешкоджає розвитку куперозу. Освітлює тон шкіри, бореться з пігментацією та постакне.
— Сік листя алое заспокоює запалену шкіру, знімає подразнення, почервоніння та свербіння. Прискорює загоєння пошкоджень та повертає шкірі здоровий вигляд.
— Гіалуронова кислота — зволожувальний компонент. Зберігає необхідний рівень вологи в шкірі, захищає від сухості та лущення. Розгладжує існуючі зморшки та перешкоджає появі нових.
— Токоферол, екстракти чистяку, кавуна та ромашки — антиоксиданти. Захищають від вільних радикалів та уповільнюють старіння шкіри. Прибирають сліди втоми, прискорюють обмін речовин, вирівнюють тон та рельєф шкіри.
— Пептиди та цераміди відновлюють ушкоджені тканини, зміцнюють структуру волокон та покращують бар'єрні функції шкіри. Борються з в'ялістю, роблять шкіру гладкою та еластичною.
— Стеаринова кислота, молочні ліпіди, олії ши, грейпфрута та апельсина пом'якшують і живлять шкіру, доповнюють природний ліпідний шар, який захищає від агресивних зовнішніх факторів та зневоднення.
Використовуйте Омолоджувальний денний крем з гіалуроновою кислотою в комплексі з Відновлювальною сироваткою з цинком з лінійки Princess Skincare True Hyaluron.

Спосіб застосування

На чисту шкіру обличчя, шиї та декольте нанесіть крем Rejuvenating Day Cream рівномірним шаром та помасажуйте до повного всотування. Використовуйте вранці після вмивання. Перед сном наносьте Regenerative Night Cream.

Склад

Aqua, Glycerin, Squalane, Stearic Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Ranunculus Ficaria Extract, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Propylene Glycol, Triethanolamine, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lactis Lipida, Citrullus Lanatus Fruit Extract, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Ceramide 3, Palmitoyl Tripeptide-5, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bht, Acetyl Hexapeptide-8, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Benzoate, Limonene.

Об'єм 30 мл.

Зроблено в Австрії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×