Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Суха
Бренд Princess Skincare
Товар з лінійки Princess Skincare True Hyaluron
Альтернативна назва Восстанавливающий ночной крем Princess Skincare True Hyaluron Regenerative Night Cream
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Регенерувальний нічний крем з гіалуроновою кислотою Princess Skincare True Hyaluron Regenerative Night Cream 30 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1799
1 420 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Регенерувальний нічний крем з гіалуроновою кислотою відновлює шкіру в години відпочинку. Прибирає сліди втоми та запалення, повертає здоровий колір обличчя. Зволожує та живить шкіру, бореться з в'ялістю, зморшками та сухістю. Прискорює регенерацію тканин, загоює пошкодження, робить шкіру гладкою та еластичною. Підходить для жінок та чоловіків зі шкірою схильною до сухості та зневоднення з першими віковими змінами.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота зволожувальний компонент. Зберігає необхідний рівень вологи в шкірі, захищає від сухості та лущення. Розгладжує існуючі зморшки та перешкоджає появі нових.
— Молочні ліпіди, масла какао, шипшини, ши, макадамії, апельсина та абрикосових кісточок живлять та пом'якшують шкіру. Відновлюють ушкоджену гідроліпідну мантію, захищають від агресивних зовнішніх факторів та зневоднення.
— Токоферол прискорює обмін речовин та регенерацію тканин. Покращує колір обличчя, захищає від вільних радикалів та уповільнює старіння.
— Пептиди та цераміди відновлюють тканини після пошкоджень, зміцнюють структуру волокон, підтягують в'ялу шкіру та повертають їй гладкість.
— Сік листя алое заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж і почервоніння, прискорює загоєння запалень та повертає шкірі здоровий вигляд.
— Вітамін C та екстракт зеленого чаю освітлюють шкіру, борються з пігментними плямами та постакне. Стимулюють синтез колагену, зміцнюють судини та перешкоджають розвитку куперозу.
Використовуйте Регенерувальний нічний крем з гіалуроновою кислотою в комплексі з Розгладжувальною Сироваткою для повік з гіалуроновою кислотою із серії Princess Skincare True Hyaluron.

Спосіб застосування

На чисту шкіру обличчя, шиї та декольте нанесіть необхідну кількість крему Regenerative Night Cream. Розподіліть рівномірним шаром і масажуйте до повного всотування. Використовуйте щоденно після вечірнього вмивання. Вдень зволожуйте шкіру кремом Rejuvenating Day Cream.

Склад

Aqua, Glycerin, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Oryza Sativa Extract, Theobroma Cacao Seed Butter, Glyceryl Stearate, Carbomer, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lactis Lipida, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Disodium Edta, Citrus Grandis Peel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Ceramide 3, Leuconostoc Ferment Filtrate, Bht, Acetyl Hexapeptide-8, Superoxide Dismutase, Tocopherol, Soybean Peroxidase, Benzyl Alcohol , Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Phenoxyethanol, Limonene.

Об'єм 30 мл.

Зроблено в Австрії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×