Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Princess Skincare
Товар з лінійки Princess Skincare True Hyaluron
Альтернативна назва Сыворотка против морщин для зоны вокруг глаз Princess Skincare True Hyaluron Smoothing Eye Contour Serum
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Розгладжувальна сироватка для повік з гіалуроновою кислотою Princess Skincare True Hyaluron Smoothing Eye Contour Serum 15 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1800
1 392 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Розгладжувальна сироватка для повік з гіалуроновою кислотою відновлює шкіру навколо очей. Бореться з набряками та темними колами, підтягує в'ялу шкіру повік, повертає їй гладкість та еластичність. Розгладжує «гусячі лапки», знімає сліди втоми та запалення, вирівнює тон та рельєф. Підходить для жінок та чоловіків із будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Олії шипшини, апельсина, грейпфрута та молочні ліпіди доповнюють гідроліпідну мантію, яка захищає шкіру від зневоднення та агресивного здовкілля. Живлять і пом'якшують шкіру, мають протизапальну дію.
— Токоферол, екстракти чистяку та кавуна — антиоксиданти. Борються з темними колами та набряками, захищають клітини від вільних радикалів, уповільнюють старіння, вирівнюють тон та рельєф шкіри.
— Пантенол, екстракт ромашки та сік алое – заспокійливі компоненти. Знімають свербіння та почервоніння, відновлюють подразнену шкіру. Прискорюють загоєння пошкоджень та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Гіалуронова кислота притягує та утримує молекули вологи у шкірі. Зменшує глибину мімічних зморшок та перешкоджає їхній появі. Знімає сухість і лущення, робить шкіру гладкою та сяйною.
— Гідролізат шовку, протеїни сої, рису та жожоба, пептиди та цераміди відновлюють тканини після пошкоджень, покращують тургор та підтягують в'ялу шкіру повік.
— Вітамін C та екстракт зеленого чаю освітлюють тон шкіри, борються з пігментними плямами та постакне. Стимулюють синтез нових волокон колагену, зміцнюють судинну сітку та запобігають розвитку куперозу.
Після розгладжуючої сироватки для повік з гіалуроновою кислотою використовуйте Регенерувальний нічний крем з гіалуроновою кислотою з лінійки Princess Skincare True Hyaluron.

 

Спосіб застосування

Очистіть шкіру повік від макіяжу та забруднень, нанесіть 2-3 краплі сироватки Smoothing Eye Contour Serum і розподіліть рівномірним шаром, після всотування нанесіть крем Regenerative Night Cream. Використовуйте один раз на день після вечірнього вмивання.

Склад

Aqua, Glycerin, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ranunculus Ficaria Extract, Propylene Glycol, Isohexadecane, Panthenol, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrolyzed Silk , Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Jojoba Protein, Polysorbate 80, Oryza Sativa Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopheryl Acetate, Lactis Lipida, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Disodium Edta, Citrus Grandis Peel Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Citrullus Lanatus Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Ceramide 3, Palmitoyl Tripeptide-5, Vp/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Superoxide Dismutase, Glycine Soja Protein, Hydrolyzed Sesame Protein Pg-Propyl Methylsilanediol, Anthemis Nobilis Flower Extract, Leuconostoc Ferment Filtrate, Acetyl Hexapeptide-8, Bht, Sodium Dextran Sulfate, Soybean Peroxidase, Benzyl Alcohol , Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Об'єм 15 мл.

Зроблено в Австрії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×