Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Institute Hyalual
Товар з лінійки Institute Hyalual Cosmeceuticals
Альтернативна назва Маска для глаз Institute Hyalual Cosmeceuticals Wow Eyes
Данные патчи имеют непонятную полуовальную форму, тем более в описании к ним не было написано срок эксплуатации, поэтому после их получения - полное разочарование, я имела представление, что они погружены в определённую жидкость за счёт чего их можно использовать много раз, а оказалось, что нет. У меня вопрос каким образом их можно использовать неоднократно? В итоге одноразовые патчи за более чем 500 гривен!!!!!! Зря потраченные деньги(Очень жаль.
Відповісти
Юлия Носенко , Добрый день, сожалеем, что патчи оказались не такими как вы ожидали. Вся информация о них взята с официального сайта поставщика. Эти патчи накладываются на закрытые глаза, а не под глаза, именно поэтому они имеют овальную форму (это видно на фото №3 в карточке товара). Информации о том, что патчи хранятся в специальном растворе на сайте нет. Поставщик действительно позиционирует это средство как многоразовое: после первого использования нужно сложить патчи в футляр и отправить в холодильник, после чего их можно использовать до 7 раз. Охлаждённые патчи снимают отёк и освежают кожу век.

Відповісти
Патчи отличная вещь, когда нужно привести кожу век в эстетичный и здоровый вид, особенно по утрам.
Відповісти
Надежда, спасибо за ваш комментарий, будем рады видеть вас на сайте снова)
Відповісти
Пробовала патчи разных фирм, но больше всего понравилась именно ваши патчи. Результат , как говорится, на лице. Гладкость, свежесть, ну просто нет слов. Спасибо.
Відповісти
Патчи просто супер. Что -то невероятное происходит с кожей после их применения. Мои мимические морщинки просто куда - то исчезают. Глазки становятся более выразительными. Рекомендую!
Відповісти
Алина, спасибо за отзыв! Будем рады снова видеть вас на нашем сайте)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Гелеві патчі під очі Institute Hyalual Cosmeceuticals Wow Eyes 2 патча

Знятий з виробництва
Артикул: 1885
600 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Гелеві патчі під очі знімають сліди втоми та запалення, повертають шкірі здоровий вигляд. Борються з темними колами та набряками, розгладжують мімічні зморшки у куточках очей і підтягують в'ялу шкіру повік. Дарують свіжий і відпочилий вигляд, підходять для жінок і чоловіків із будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Сік листя алое та пантенол заспокоюють подразнену шкіру повік, знімають сліди втоми та запалення. Прискорюють обмін речовин і загоєння пошкоджень. Зволожують шкіру та розгладжують "гусячі лапки" у куточках очей.
— Оксидоредуктаза захищає клітини від пошкодження вільними радикалами, перешкоджає окислювальному шоку та уповільнює старіння.
— Гідролізовані протеїни рису та сої стимулюють синтез нових волокон колагену, покращую тургор і підтягують в'ялу шкіру повік. Борються з набряками та темними колами.
Також у лінійці Institute Hyalual Cosmeceuticals є Гідрогелева маска для обличчя, яка зволожує шкіру, повертає їй здоровий і відпочилий вигляд.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від макіяжу та забруднень. Дістаньте патчі Wow Eyes з футляра та накладіть на закриті очі на 5-20 хвилин. Після використання складіть патчі у контейнер і зберігайте у прохолодному сухому місці. Використовуйте щодня вранці або у разі потреби.

Склад

Water (Aqua), Polyvinyl Alcohol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Saccharide Isomerate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Panthenol, Hexapeptide-11, Saccharomyces Lysate Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Glycine Soja (Soybean) Protein, Oxido Reductase, Citric Acid, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 42090 (Blue 1).

Зроблено у Швейцарії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×