Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Чутлива
SPF 30
Бренд Institute Hyalual
Товар з лінійки Institute Hyalual Cosmeceuticals
Альтернативна назва Защитный крем для лица и тела SPF 30 Institute Hyalual Cosmeceuticals Safe Sun Face And Body Cream SPF 30
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Сонцезахисний крем для обличчя та тіла SPF 30 Institute Hyalual Cosmeceuticals Safe Sun Face And Body Cream SPF 30 150 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1887
860 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Сонцезахисний крем для обличчя та тіла SPF30 відображає небезпечні ультрафіолетові промені, зберігає шкіру здоровою та захищає від фотостаріння. Заспокоює запалені ділянки, загоює пошкодження та сонячні опіки. Вирівнює тон шкіри, повертає їй гладкість і здоровий вигляд. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку та з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Октокрилен, тіносорб, авобензон, етилгексил тріазон і октилметоксициннамат — сонцезахисні фільтри. Нейтралізують небезпечні UVA - і UVB-промені, захищають від фотостаріння, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Токоферол, екстракти опунції та лимонника прискорюють обмін речовин і кровообіг. Стимулюють регенерацію тканин і мають протизапальну дію. Захищають від вільних радикалів і раннього старіння.
— Пантенол і бісаболол зволожують і заспокоюють подразнену шкіру. Знімають почервоніння та свербіж, загоюють пошкодження, у тому числі — сонячні опіки. Повертають шкірі здоровий вигляд і покращують її бар'єрні властивості.
Використовуйте Сонцезахисний крем для обличчя та тіла SPF30 у комплексі зі Зволожувальним спреєм на основі талої води з лінійки Institute Hyalual Cosmeceuticals.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру обличчя розпорошіть спрей Aqualual і дочекайтеся всотування. Рівномірним шаром нанесіть крем Safe Sun Face And Body Cream SPF30 на шкіру обличчя та тіла, втирайте легкими рухами до повного всотування. Необхідно наносити крем за 30 хвилин до виходу на вулицю й оновлювати його шар кожні 2 години.

Склад

Aqua (Water), Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenyl Trimethicone, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, VP/Hexadecene Copolymer, Panthenol, Decyl Glucoside, Methylparaben, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Dimethiconol, Ethylparaben, Butylparaben, Disodium EDTA, Laureth-9, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Propylene Glycol, Xanthan Gum, BHT.

Об'єм 150 мл.

Зроблено у Швейцарії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×