Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Food a Holic
Альтернативна назва FoodAHolic Гель алоэ 99%
Завжди купую цей алоє проти подразнень та опіків. Завжди баночка їздить зі мною на відпочинок та стоїть на поличках вдома. Ідеальний варіант після гоління, заспокоєю подразнену шкіру. Використовую досить довго .
Відповісти
Вікторія , дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Люблю гель алое , мені від добре зволожує і запокоює шкіру. Підходить для всього тіла. Головне немає ще дрмішків у складі. У магазину дуже швидка доставка, тому я радію і товару і тому, що купила його тут.
Відповісти
Олена, дякуємо за відгук. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
гарний гель, використовую після засмаги, добре зволожує шкіру. інколи роблю з нього масочку для обличчя. користуємось разом з дитиною, алергії ніякої не викликав, подразнень/почервонінь теж. рекомендую.
Відповісти
Тимченко Катерина, дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Зволожувальний гель на основі алое вера Food-A-Holic Aloe Vera Soothing Gel 300 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2018
416 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Зволожувальний гель на основі алое вера зволожує та заспокоює шкіру. Знімає запалення, свербіж і почервоніння, загоює пошкоджені ділянки та повертає шкірі здоровий вигляд. Бореться із сухістю, лущенням і зморшками, здійснює легкий знеболювальний, антисептичний та протизапальний вплив. Нормалізує роботу сальних залоз і запобігає появі висипань. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Екстракти алое та календули мають протизапальну і загоювальну дію. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, прискорюють регенерацію та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Гіалуронова та поліглутамінова кислота — зволожувальні компоненти. Захищають від сухості та лущення, зменшують глибину зморшок, повертають шкірі гладкість і еластичність.
— Екстракти меліси та китайської м'яти охолоджують і освіжають шкіру, дезодорують та здійснюють антисептичний вплив. Локально знеболюють запалені ділянки, нормалізують роботу сальних залоз і перешкоджають появі висипань.
Також у лінійці корейської косметики є Бальзам для губ від бренду Peripera, який зволожує шкіру губ, бореться із сухістю та тріщинами.

Спосіб застосування

Нанесіть гель Food-A-Holic Aloe Vera Soothing Gel рівномірним шаром на пошкоджені або зневоднені ділянки шкіри та дочекайтеся всотування. Ви також можете наносити засіб на все обличчя замість крему або використовувати його як зволожувальну маску. Для цього на чисту шкіру нанесіть гель на 15-20 хвилин, потім видаліть залишки засобів серветкою або змийте водою та нанесіть відповідний крем, який вам підходить. Використовуйте щодня або у разі потреби.

Склад

Aloe Barbadensis Leaf Extract (92%), Alcohol, Glyceryl Polyacrylate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglutamic Acid, Betaine, Sodium Hyaluronate, Calendula Officinalis Flower Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Melissa Officinalis Extract, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Water, Parfum, Disodium EDTA.

Об'єм 300 мл.

Зроблено у Південній Кореї.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×