Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Нормальна, Суха, Чутлива
SPF 30
Бренд Obagi
Товар з лінійки Obagi Gentle Rejuvenation
Альтернативна назва Лёгкий восстанавливающий крем с солнцезащитным дей дэйствием Obagi Gentle Rejuvenation Ultra-Light Repair SPF 30 Sunscreen Cream
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Легкий сонцезахисний крем SPF 30 Obagi Gentle Rejuvenation Ultra-Light Repair SPF 30 Sunscreen Cream 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2355
1 650 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Легкий сонцезахисний крем SPF 30 швидко всотується та не залишає жирного блиску. Зволожує та живить суху шкіру обличчя, повертає їй гладкість та еластичність. Цераміди та фактори росту у складі крему прискорюють загоєння ушкоджень та покращують бар'єрні властивості шкіри. Сонцезахисні фільтри захищають від ультрафіолету та фотостаріння. Засіб підходить для жінок та чоловіків із нормальною, сухою та чутливою шкірою.

Активні інгредієнти

— Гомосалат, октиноксат, октокрилен та оксид цинку – УФ-фільтри. Запобігають фотостарінню шкіри, яке проявляється у пігментних плямах, втраті еластичності та виникненні зморшок.
— Кінетин та зеатин — фактори росту. Стимулюють синтез колагену та еластину, прискорюють регенерацію шкіри, роблять вікові зміни менш помітними.
— Цераміди та ніацинамід живлять і пом'якшують шкіру, покращують її бар'єрні властивості. Захищають від зневоднення та агресивних факторів довкілля.
— Гіалуронова кислота відновлює необхідний рівень вологи у клітинах, розгладжує наявні зморшки та перешкоджає появі нових. Захищає від сухості та лущення, робить шкіру гладенькою та еластичною.
У нічний час використовуйте Активний відновлювальний нічний крем із лінійки Obagi Gentle Rejuvenation. Він знімає сліди втоми та запалення, прискорює загоєння ушкоджень та підтягує в'ялу шкіру.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя за допомогою Soothing Cleanser. На вологу шкіру нанесіть крем Ultra-Light Repair SPF 30 і помасажуйте легкими рухами. Використовуйте після ранкового вмивання за 30 хвилин до виходу на вулицю, далі оновлюйте шар крему кожні 2-3 години. Увечері використовуйте крем Advanced Night Repair.

Склад

Aluminum Starch Octenylsuccinate, Behentrimonium Methosulfate, Boron Nitride, Carbomer, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ceramide NP, Cetearyl Alcohol, Cholesterol, Dimethicone, Disodium EDTA, Ethoxydiglycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Kinetin, Methylparaben, Niacinamide, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, Phytosphingosine, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Water, Xanthan Gum, Zeatin, Homosalate, Octinoxate, Octocrylene, Zinc Oxide.

Об'єм: 50 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×