Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Obagi
Товар з лінійки Obagi CLENZIderm MD
Альтернативна назва Система терапии акне Obagi CLENZIderm M.D. Acne Therapeutic System For Oily Skin
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для нормальної та жирної шкіри Obagi CLENZIderm M.D. Acne Therapeutic System For Oily Skin

Знятий з виробництва
Артикул: 2367
4 170 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для нормальної та жирної шкіри складається з трьох засобів для щоденного догляду: очищувального гелю, тоніка та емульсії, до складу яких входять загоювальні та протизапальні компоненти. Комплексна дія засобів допомагає боротися з висипаннями та перешкоджає їхній появі у майбутньому. Підходить для жінок і чоловіків із жирною, комбінованою та проблемною шкірою, схильною до акне.

Очищувальний засіб із саліциловою кислотою 2% прибирає зі шкіри накопичений себум і забруднення, очищує пори, надає відчуття чистоти та свіжості. Розчиняє чорні цятки та перешкоджає їхній появі. Підсушує та загоює акне, знімає почервоніння та свербіж. Покращує кровообіг, робить шкіру м'якшою та захищає від зневоднення.

Активні інгредієнти

— Саліцилова кислота розчиняє чорні цятки та перешкоджає їхній появі. Очищує пори, підсушує та загоює висипання. Здійснює протизапальну та антисептичну дію.
— Олія авокадо зволожує та живить шкіру. Доповнює природний ліпідний бар'єр, який захищає від агресивних факторів довкілля та перешкоджає випаровуванню вологи. Зберігає шкіру гладенькою та зволоженою.
— Ментол заспокоює запалену шкіру, знімає подразнення, свербіж та почервоніння. Нормалізує роботу сальних залоз і знижує вироблення себуму.

Об'єм: 118 мл.

Очищувальний тонік із саліциловою кислотою 2% має протизапальну та загоювальну дію. Нормалізує роботу сальних залоз та знижує виділення себуму. Розчиняє комедони та перешкоджає їхній появі. Очищує пори, підсушує та загоює висипання.

Активні інгредієнти

— Саліцилова кислота розчиняє чорні цятки та очищує пори. Підсушує та загоює наявні висипання та перешкоджає появі нових. Здійснює протизапальну та антисептичну дію.
— Ментол заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж, почервоніння і діє як анестетик. Нормалізує роботу сальних залоз та знижує продукцію себуму.

Об'єм: 118 мл.

Легка емульсія з бензоїлом пероксидом 5% перешкоджає розмноженню патогенних бактерій, бореться з акне та запобігає появі нових висипань. Очищає пори від чорних цяток, загоює пошкодження та діє як антисептик.

Активні інгредієнти

— Бензоїл пероксид перешкоджає розмноженню патогенних пропіонових бактерій, що викликають акне. Прискорює загоєння висипань та запобігає появі нових. Нормалізує секрецію себуму та очищає пори від чорних цяток. Здійснює протизапальну та антисептичну дію.

Об'єм: 47 мл.

Також у лінійці косметики Obagi CLENZIderm M.D. є Зволожувальний крем, який захищає шкіру від зневоднення та агресивного довкілля.

Спосіб застосування

Нанесіть 1-2 краплі засобу Daily Care Foaming Cleanser на вологу шкіру обличчя, круговими рухами вмивайте шкіру 1-2 хвилини, потім змийте залишки засобу теплою водою. За допомогою ватного диска протріть обличчя тоніком Pore Therapy. Нанесіть необхідну кількість емульсії Therapeutic Lotion 5% BPO на шкіру, окрім чутливої ​​зони навколо очей та губ. Використовуйте 1-2 рази на день.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×