Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ColoreScience
Альтернативна назва All Calm Corrective Kit Набір для усунення почервонінь
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для усунення почервоніння ColoreScience All Calm Corrective Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 2607
8 127 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для усунення почервоніння знімає ознаки запалення і заспокоює подразнену шкіру. Прибирає свербіж і почервоніння, захищає від сухості і лущення. Засоби з набору маскують недосконалості шкіри, створюють стійкий макіяж і захищають обличчя від ультрафіолету. Набір підходить для будь-якого віку, рекомендований для шкіри, схильної до почервоніння.

У набір входять:
1) Коректор для усунення почервонінь SPF 50 Colorescience Sunforgettable All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50 (30 мл).
2) Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 50 (6 гр).
3) Зволожувальний спрей ColoreScience Hydrating Mist (80 мл).

Коректор для усунення почервонінь SPF 50 зволожує і заспокоює подразнену шкіру. Знімає запалення, свербіж і почервоніння, захищає від ультрафіолету і фотостаріння. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, готує шкіру до нанесення макіяжу і робить її менш чутливою до зовнішнього середовища.

Активні інгредієнти

- Діоксид титану та оксид цинку - сонцезахисні фільтри. Перешкоджають пошкодженню шкіри ультрафіолетом, захищають від пігментації та фотостаріння.
— Ніацинамід та екстракт критмуму морського відновлюють ушкоджений ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення та агресивних зовнішніх факторів.
— Бісаболол, екстракти магнолії та імбиру заспокоюють подразнену шкіру та знімають почервоніння та свербіж. Прискорюють загоєння запалень, знімають сліди втоми, повертають обличчю здоровий вигляд. Уповільнюють старіння, мають протизапальну та антисептичну дію.

Склад

Titanium Dioxide 11.6%; Zinc Oxide 8.6%, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Water, Dimethicone Crosspolymer, Niacinamide, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Crithmum Maritimum Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Jojoba Esters, Bisabolol, Silica, Polyhydroxystearic Acid, Dimethiconol, Alumina, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Phenoxyethanol, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Glycolic Acid, Chloroacetic Acid, Chromium Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491), CI 77492, CI (77499).
Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 не тільки вирівнює тон шкіри та маскує недоліки, а й захищає від небезпечних ультрафіолетових променів. Не викликає сухості та лущення, перешкоджає появі висипань, пігментації та зморшків. Пудра має легку текстуру, тому рівномірно лягає на шкіру і не скочується. Вбудований у флакон із пудрою пензель дозволяє наносити макіяж швидше та якісніше.

Активні інгредієнти

— Сонцезахисні фільтри захищають шкіру обличчя від ультрафіолету, захищають від пігментації та передчасного старіння.
— Гіалуронова кислота зволожує шкіру, перешкоджає появі сухості, лущення та зморшок.
- Олія виноградних кісточок і екстракт зеленого чаю вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають легку підтягуючу дію. Захищають від вільних радикалів, знімають сліди втоми та запалення.
— Екстракти плауна булавовидного, імперати циліндричної, соняшника та кори дуба — протизапальні компоненти. Прискорюють загоєння висипів і запобігають їх появі у майбутньому.

Склад

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol/Polysilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Lycopodium Clavatum Extract, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Glycerin, Water, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Quercus Robur (Oak) Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Maltodextrin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Laureth-4, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chromium Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Зволожуючий спрей відновлює нормальний рівень вологи в шкірі, бореться із сухістю та лущенням. Знімає запалення, свербіж і почервоніння, повертає обличчю гладкість та здоровий вигляд. Захищає від передчасного старіння, дарує відчуття свіжості та чистоти.

Активні інгредієнти

— Важка вода (D2O) — комплекс, який активно зволожує шкіру, захищає її від сухості та лущення та перешкоджає випаровуванню вологи.
— Екстракт квітів ромашки та олія іланг-іланг вирівнюють тон та рельєф шкіри.Дарують відчуття свіжості, уповільнюють старіння та захищають від запалень.

Склад

Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Cananga Odorata Flower Water, Deuterium Oxide, Phenoxyethanol, Propanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Farnesol, Limonene, Linalool.

Спосіб застосування

Використовуйте всі засоби набору All Calm Corrective Kit в комплексі.
1) На попередньо очищену шкіру обличчя після вмивання нанесіть коректор All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50. Розподіліть засіб тонким рівномірним шаром по обличчю та шиї, помасажуйте до повного всотування.
2) Коли крем всотається нанесіть пудру Total Protection Brush-On Shield SPF 50 за допомогою вбудованого у флакон пензля.
3) Для закріплення макіяжу та зволоження шкіри розпиліть спрей Hydrating Mist на обличчя перед виходом на вулицю. Також використовуйте його протягом дня, щоб освіжити шкіру.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×