Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ColoreScience
Альтернативна назва Even Up® Corrective Kit | Набор для коррекции пигментных пятен
Цена
Відповісти
Какая цена?, добрый день, выслали стоимость на вашу почту.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для корекції пігментних плям ColoreScience Even Up Corrective Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 2608
6 579 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для корекції пігментних плям освітлює існуючі ділянки пігментації та перешкоджає появі нових. Засоби з набору вирівнюють тон і рельєф, маскують видимі недосконалості та захищають обличчя від ультрафіолету. Перешкоджають фотостарінню, створюють стійкий та якісний макіяж. Набір підходить для жінок зі шкірою будь-якого типу, схильної до пігментації.

У набір входять:
1) Перфектор для усунення пігментації SPF 50 Colorescience Sunforgettable Even Up Clinical Pigment Perfector SPF 50 (30 мл).
2) Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 50 (6 гр).
3) Зволожувальний спрей ColoreScience Hydrating Mist (80 мл).

Перфектор для усунення пігментації SPF 50 освітлює та вирівнює тон шкіри. Знімає роздратування, свербіж та почервоніння, заспокоює шкіру і повертає їй здоровий вигляд. Освітлює пігментні плями будь-якого походження та перешкоджає їх появі надалі. Покращують бар'єрні властивості епідермісу, роблять шкіру стійкішою до агресивних факторів зовнішнього середовища. 

Активні інгредієнти

— Діоксид титану, оксид цинку і фермент Thermus Thermophillus — сонцезахисні фільтри. Захищають шкіру від ультрафіолету, пігментації та фотостаріння.
— Вітамін C, екстракти грейпфрута та ванілі освітлюють тон шкіри, роблять пігментацію та постакне менш помітними. Крім того, вітамін C зміцнює стінки судин та захищає їх від куперозу. Стимулює синтез колагену та перешкоджає появі зморшків.
— Екстракти ревню та череди знімають подразнення, почервоніння та свербіж, заспокоюють шкіру та повертають їй здоровий вигляд.
— Токоферол, олії бавовни, льону та сандалу пом'якшують і живлять шкіру, захищають від сухості та зневоднення. Поліпшують бар'єрні властивості шкіри, роблять її стійкішою до агресивних зовнішніх факторів.

Склад

Titanium Dioxide 11.6%, Zinc Oxide 8.6%, Cyclopentasiloxane, Isocetyl Stearoyl Stearate, Dimethicone Crosspolymer, Thermus Thermophillus Ferment, Water/Aqua/Eau, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Panthenyl Triacetate, Acetyl Rheum Rhaponticum Root Extract, Bidens Pilosa Extract, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Tocopherol, Dimethiconol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Extract, Glycerin, Dimethicone, Fusanus Spicatus Wood Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Ascorbic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Farnesol, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 не тільки вирівнює тон шкіри та маскує недоліки, але й захищає від небезпечних ультрафіолетових променів. Не викликає сухості та лущення, перешкоджає появі висипань, пігментації та зморшок. Пудра має легку текстуру, тому рівномірно лягає на шкіру і не скочується. Вбудована у флакон із пудрою кисть дозволяє наносити макіяж швидше та якісніше.

Активні інгредієнти

— Сонцезахисні фільтри захищають шкіру обличчя від ультрафіолету, захищають від пігментації та передчасного старіння.
— Гіалуронова кислота зволожує шкіру, перешкоджає появі сухості, лущення та зморшок.
— Олія виноградних кісточок і екстракт зеленого чаю вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають легку підтягуючу дію. Захищають від вільних радикалів, знімають сліди втоми та запалення.
— Екстракти плауна булавовидного, імперати циліндричної, соняшника та кори дуба — протизапальні компоненти. Прискорюють загоєння висипів і запобігають їх появі у майбутньому.

Склад

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol/Polysilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Lycopodium Clavatum Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Fruit Pod Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Quercus Robur (Oak) Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Maltodextrin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Laureth-4, Sodium Ben Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Зволожуючий спрей відновлює нормальний рівень вологи в шкірі, бореться із сухістю та лущенням. Знімає запалення, свербіж і почервоніння, повертає обличчю гладкість та здоровий вигляд. Захищає від передчасного старіння, дарує відчуття свіжості та чистоти.

Активні інгредієнти

— Важка вода (D2O) — комплекс, який активно зволожує шкіру, захищає її від сухості та лущення та перешкоджає випару вологи.
— Екстракт квітів ромашки та олія іланг-іланг вирівнюють тон та рельєф шкіри. Дарують відчуття свіжості, уповільнюють старіння та захищають від запалень.

Склад

Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Cananga Odorata Flower Water, Deuterium Oxide, Phenoxyethanol, Propanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Farnesol, Limonene, Linalool.

Спосіб застосування

Використовуйте всі засоби з набору ColoreScience Even Up Corrective Kit у комплексі, щоб захистити шкіру від пігментації та створити якісний макіяж.
1) Нанесіть перфектор Even Up Clinical Pigment Perfector SPF 50 тонким рівномірним шаром.
2) Зверху нанесіть пудру Total Protection Brush-On Shield SPF 50 за допомогою вбудованого у флакон пензля.
3) Перед виходом на вулицю і протягом дня розпиляйте на обличчя спрей Hydrating Mist з відстані 15-20 сантиметрів. Це подарує шкірі відчуття свіжості та зробить макіяж стійкішим.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×