Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ColoreScience
Товар з лінійки ColoreScience Sunforgettable
Альтернативна назва Sunforgettable Total ProtectionTM Duo Сонцезахисний набір
Подскажите цену и какой оттенок пудры в наборе?
Відповісти
Вікторія, доброго ранку! відправили інформацію на вказану пошту, не забудьте перевірити папку Спам, лист міг потрапити туди.
Відповісти
Добрий день, яка ціна
Відповісти
Оксана, добрий день. Написали вам на пошту.
Відповісти
Вітаю, яка вартість набору
Відповісти
Катерина, добрий вечір, відправили інформацію на вказану пошту, не забудьте перевірити папку Спам, лист міг потрапити туди.
Відповісти
Доброго дня. Цікавить ціна набору і який відтінок пудри в наборі?
Відповісти
Марія, добрий день, інформацію щодо ціни відправили на електронну адресу, якщо листа немає у вхідних — перевірте папку Спам.
Відтінок пудри в наборі — Medium.
Відповісти
Добрый день, цена?
Відповісти
Юлия, добрый день! Цену написал на почту. Если письма нет, проверьте папку Спам, письмо может оказаться там.
Відповісти
Ще 4 коментаря
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Сонцезахисний набір ColoreScience Sunforgettable Total Protection Duo

Знятий з виробництва
Артикул: 2609
5 246 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Сонцезахисний набір забезпечує шкірі обличчя комплексний захист від ультрафіолету. Вирівнює тон і рельєф, захищає від пігментації та фотостаріння. Засоби з набору знімають подразнення, свербіж і почервоніння, зволожують шкіру і борються з лущенням. Набір підходить для будь-якого віку і типу шкіри, покращує бар'єрні властивості епідермісу і захищає обличчя від агресивних зовнішніх факторів.

В набір входять:
1) Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield SPF 50 (55 мл).
2) Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 Total Protection Brush-On Shield SPF 50 (6гр).

Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 вирівнює тон шкіри і робить недосконалості менш помітними. Захищає від ультрафіолету, перешкоджає появі пігментації та зморшок. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, знімає подразнення і покращує колір обличчя. Робить існуючі зморшки менш помітними і запобігає появі нових.

Активні інгредієнти

— Оксид цинку — сонцезахисний фільтр. Перешкоджає пошкодженню шкіри небезпечними UVA та UVB-променями, захищає від пігментації та фотостаріння.
— Аллантоїн та бісаболол заспокоюють запалену шкіру, знімають почервоніння та свербіж. Прискорюють загоєння висипань, повертають обличчю свіжість і доглянутий вигляд.
— Ніацинамід та токоферол прискорюють обмін речовин та регенерацію шкіри. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, який захищає від сухості та лущення. Поліпшують колір обличчя, захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння.
— Екстракт тремели надає подібну гіалуронову кислоту дію. Притягує і утримує вологу в тканинах шкіри, повертає їй гладкість і здоровий вигляд. Зменшує кількість зморшок і робить їх менш помітними.

Склад

Zinc Oxide 12%, Water, Butyloctyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isododecane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolyme, , Dimethiconol/Propylsilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Trilaureth-4 Phosphate, Allantoin, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Bisabolol, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Caesalpinia Spinosa Fru, (Trimethylsiloxy) Silyl Ether Dimethicone, Maltodextrin, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Isoceteth-10, Silica, Betaine, Capryl Glycol, Dimethylmethoxy Chromanol, Hexylene Glycol, Tetrasodium Gluta Sodium Benzoate, Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499).
Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 не тільки вирівнює тон шкіри і маскує недоліки, але і захищає від небезпечних ультрафіолетових променів. Не викликає сухості та лущення, перешкоджає появі висипань, пігментації та зморшок. Пудра має легку текстуру, тому рівномірно лягає на шкіру і не скочується. Вбудований у флакон з пудрою пензель дозволяє наносити макіяж швидше і якісніше.

Активні інгредієнти

—Сонцезахисні фільтри захищають шкіру обличчя від ультрафіолету, захищають від пігментації та передчасного старіння. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, перешкоджає появі сухості.
— Олія виноградних кісточок і екстракт зеленого чаю вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають легку підтягуючу дію. Захищають від вільних радикалів, знімають сліди втоми та запалення.
— Екстракти плауна булавовидного, імперати циліндричної, соняшника та кори дуба — протизапальні компоненти. Прискорюють загоєння висипань і перешкоджають їх появі в майбутньому.

Склад

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol/Polysilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Lycopodium Clavatum Extract, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Glycerin, Water, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Quercus Robur (Oak) Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Maltodextrin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Laureth-4, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chromium Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Спосіб застосування

1) На чисту шкіру після вмивання нанесіть крем Total Protection Face Shield SPF 50. Розподіліть рівномірним шаром і помасажуйте до повного всотування.
2) Після того як крем всотається, зверху нанесіть пудру Total Protection Brush-On Shield SPF 50 за допомогою пензля, вбудованої у флакон.
Щоб отримати максимальний результат, використовуйте засоби з набору ColoreScience Sunforgettable Total Protection Duo в комплексі, а не окремо.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×