Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Elemis
Товар з лінійки Elemis Body Performance
Альтернативна назва Молочко для ванни та душу Лаванда-Самфір - Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk 300 мл
Замечательное молочко! Запах очень приятный, нежный такой. После первого применения, видно результат. Кожа стала намного мягче и приятней на ощупь. Это молочко не вызывает, ни сухости, не шелушения кожи. Советую!
Відповісти
Виктория Волкова , спасибо за отзыв, пользуйтесь с удовольствием)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Молочко для ванни та душу «Лаванда-Самфір» ELEMIS Bodycare Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk 300 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2696
1 232 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Молочко для ванни та душу «Лаванда-Самфір» делікатно очищує шкіру від забруднень і ороговілих клітин. Не викликає сухості та лущення, надає відчуття гладкості та чистоти. Молочко знімає ознаки подразнення, повертає шкірі природну м'якість і оксамитність. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку, особливо рекомендовано для сухої та зневодненої шкіри.

Активні інгредієнти

— Морська сіль і олія лимона стимулюють оновлення епідермісу, вирівнюють його тон і рельєф. Роблять недоліки шкіри менш помітними, повертають шкірі гладкість і доглянутий вигляд.
— Олії апельсина та лаванди зволожують і живлять шкіру, перешкоджають появі сухості та лущення після ванни та душу. Також олії мають протизапальну дію і захищають шкіру від бактерій.
— Екстракти самфіра і ірландського моху захищають клітини шкіри від вільних радикалів і передчасного старіння. Знімають запалення, свербіж і почервоніння, викликані надмірною сухістю шкіри.
Після очищення Молочком для ванни та душу «Лаванда-Самфір» зволожте шкіру Кремом для тіла «Лаванда-Самфір» із лінійки Elemis Bodycare.

Спосіб застосування

Нанесіть молочко Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk на вологу шкіру тіла під час душу або ванни. Масажними круговими рухами очищуйте шкіру, потім змийте залишки засобу теплою водою. Використовуйте один-два рази на день. Після зволожте шкіру кремом Sea Lavender & Samphire Body Cream.

Склад

Aqua/Water/Eau, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Fragrance (Parfum), Polysorbate 20, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Maris Sal/Sea Salt/Sel Marin, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Benzyl Salicylate, Sodium Shea Butter Amphoacetate, Chondrus Crispus (Seaweed) Extract, Limonium Vulgare (Sea Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Crithmum Maritimum (Samphire) Extract.

Об'єм: 300 мл.

Зроблено у Великобританії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×