Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Cosmofarma
Товар з лінійки Cosmofarma Med Planta
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Регенерувальний комплекс для волосся Cosmofarma Med Planta Phitocelluar Complex

Під замовлення
Артикул: 3090
1 760 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Регенерувальний комплекс для волосся Cosmofarma Med Planta Phitocelluar Complex відновлює ламке та пошкоджене волосся. Зміцнює волосяні фолікули, прискорює ріст і запобігає випадінню волосся. Після регулярного використання волосся росте швидше, повертається природний блиск і об'єм. Набір підходить жінкам і чоловікам будь-якого віку з ламким волоссям, схильним до випадіння.

Набір містить:
1) Регенерувальний енергізуючий шампунь Cosmofarma Med Planta Phytocellular Shampoo (200 мл).
2) Регенерувальну енергізуючу маску Cosmofarma Med Planta Phytocellular Mask (200 мл).
3) Регенерувальний енергізуючий незмивний тонік для волосся Cosmofarma Med Planta Phytocellular Tonic (100 мл).

Регенерувальний енергізуючий шампунь підходить для відновлення волосся після пошкоджень. Очищує від забруднень і скупчення себуму, прискорює обмін речовин у тканинах шкіри голови. Стимулює ріст волосся, робить його міцним і доглянутим, перешкоджає випадінню.

Активні інгредієнти

— Екстракт стовбурових клітин яблук, гідролізований соєвий протеїн і лецитин відновлюють пошкоджене волосся, перешкоджають його випадінню та прискорюють ріст. Розгладжують лусочки, борються з ламкістю та посіченими кінчиками, повертають волоссю природний блиск і об'єм. Регенерувальна енергізуюча маска відновлює пошкоджене волосся, надає йому здоровий і доглянутий вигляд. Захищає від сухості, зневоднення, повертає природну гладкість і блиск. Зволожує шкіру голови та волосся, прискорює обмін речовин і стимулює ріст волосся.

Активні інгредієнти

— Екстракт стовбурових клітин яблуні, лецитин і токоферол прискорюють обмін речовин у тканинах шкіри голови, стимулюють ріст волосся та його відновлення після пошкоджень.
— Гліцини сої, олія ши і жожоба захищають волосся від пошкоджень і агресивних зовнішніх факторів, повертають йому гладкість і здоровий блиск.
— Молочна кислота, пантенол і екстракт календули мають заспокійливу та протизапальну дію. Зволожують шкіру голови та волосся, перешкоджають появі свербіж і подразнення. Регенерувальний енергізуючий незмивний тонік для волосся прискорює обмін речовин і кровообіг у тканинах шкіри голови, стимулює ріст волосся та перешкоджає випадінню. Зволожує і живить волосся, захищає від сухості, ламкості та зневоднення. Відновлює пошкоджене волосся, робить його гладеньким і шовковистим.

Активні інгредієнти

— Екстракти стовбурових клітин яблуні, гінкго білоба, хінного дерева та женьшеню прискорюють обмін речовин і кровообіг, стимулюють ріст волосся та запобігають його випадінню.
— Пантенол і молочна кислота зволожують волосся та шкіру голови, захищають від сухості та лущення. Перешкоджають появі ламкості та посічених кінчиків, надають волоссю гладкість і сяйво.

Спосіб застосування

На вологе коріння волосся нанесіть шампунь Phytocellular Shampoo, масажуйте протягом 1-2 хвилин, потім змийте теплою водою і нанесіть маску Phytocellular Mask на 2-5 хвилин. Змийте залишки маски. На вологе або сухе коріння волосся нанесіть тонік Phytocellular Tonic і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте комплекс Phitocelluar Complex під час кожного миття голови або за рекомендацією вашого трихолога.

Зроблено в Італії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×