Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
SPF 50
Бренд ColoreScience
Товар з лінійки ColoreScience Sunforgettable
Альтернативна назва Sunforgattable Total Protection тм Face Shield Bronze Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 Бронза
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Сонцезахисний крем для обличчя «Бронза» SPF 50 ColoreScience Sunforgettable Total Protection Face Shield Bronze SPF 50 55 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3104
2 666 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Сонцезахисний крем для обличчя «Бронза» SPF 50 не тільки забезпечить вам надійний захист від сонячного випромінювання, блакитного світла та вільних радикалів, але й надасть вашій шкірі приємного відтінку легкої засмаги. Завдяки легкій текстурі крем швидко всотується та не залишає розводів та смуг. Може використовуватися для захисту шкіри будь-якого типу та віку. Підходить як жінкам, так і чоловікам.

Активні інгредієнти

— Оксид цинку — фізичний сонцезахисний фільтр, що надійно захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, максимально безпечний як для людського організму, так і для навколишнього середовища. Не подразнює слизову оболонку, тому може використовуватися для зони навколо очей.
— Екстракт паростків соняшника та екстракт стручків цезальпінії колючої — антивікові компоненти, що знижують шкоду, що завдає шкірі ультрафіолетове випромінювання та уповільнюючи окисні процеси, що порушують структуру клітин.
— Екстракт снігового гриба забезпечує шкірі активне зволоження, відновлюючи її еластичність та природний захисний бар'єр.
— Ніацинамід, бісаболол та алантоїн заспокоюють подразнені ділянки шкіри, знімають свербіж та почервоніння. Вирівнюють загальний тон шкіри.

Також у серії Sunforgettable від ColoreScience є Сонцезахисний крем для обличчя з ефектом сяйва SPF 50, що надає шкірі ніжне здорове світіння та слабко тонований Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50, який може використовуватися як база під макіяж або самостійний сонцезахисний засіб.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість сонцезахисного крему Total Protection Face Shield Bronze SPF 50 поверх звичайного ранкового догляду, розподіліть і дайте всотатися. Рекомендується наносити за 20-30 хвилин до виходу на вулицю, щоб сонцезахисні фільтри встигли сформувати бар'єр на поверхні шкіри.

Склад

Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyloctyl Salicylate, Isododecane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Tridecyl Salicylate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanedio Dimethiconol / Propylsilsesquioxane / Silicate Crosspolymer, Trilaureth-4 Phosphate, Allantoin, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Bisabolol, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Helesyn Strim silyl ether Dimethicone, Maltodextrin, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Isoceteth-10, Silica, Betaine, Capryl Glycol, Dimethylmethoxy Chromanol, Hexylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hyoxid Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

Об'єм 55 мл.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×