Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Відновлююча сироватка з ензимами для захисту ДНК клітини - CELLULAR RECOVERY SERUM WITH DNA ENZYME COMPLEX 50 мл
Об'єм 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Відновлювальна сироватка з ензимами для захисту ДНК клітини Priori Cellular Recovery Serum With DNA Enzyme Complex 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3409
2 520 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Об'єм
Опис

Відновлювальна сироватка з ензимами для захисту ДНК клітини насичує шкіру вологою, бореться з сухістю і зморшками. Знімає ознаки запалення, прискорює регенерацію тканин. Захищає клітини від пошкоджень, запобігає мутації ДНК. Захищає від вільних радикалів, зберігає шкіру здоровою та молодою. Сироватка підходить для всіх типів шкіри, може використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота та гліцерин притягують та утримують вологу всередині шкіри. Розгладжують зморшки, повертають обличчю гладкість та здоровий вигляд.
— Фотосоми, ультрасоми, роксисоми та ензим, що відновлює, усувають мутацію ДНК, зберігають клітини здоровими і захищають їх від пошкоджень.
— Токоферол, лецитин та бутилгідрокситолуол — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів та передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, зберігають обличчя здоровим та молодим.
— Екстракти ячменю, коркового дерева, насіння Чжуй-Юй та сандала знімають подразнення, свербіж та почервоніння. Прискорюють регенерацію тканин, загоюють пошкодження, мають протизапальну дію.
Використовуйте Відновлювальну сироватку з ензимами для захисту ДНК клітини в комплексі з Відновлювальним кремом від бренду Priori.

 

Спосіб застосування

Вмийте обличчя кремом LCA Gentle Cleanser. Нанесіть кілька крапель сироватки Cellular Recovery Serum With DNA Enzyme Complex та помасажуйте. Закрийте сироватку кремом LCA Skin Renewal Creme або іншим кремом. Використовуйте 1-2 рази на день після вмивання.

Склад

T4 Endonuclease V, Anacystis Nidulans, Oxoguanine Glycosylase, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Hyaluronic Acid, Aqua, Ethylhexyl Isononanoate, Isononyl Isononanoate, Hordeum Distichon Extract, Pentylene Glycol, Propanediol Micrococcus Lysate, Plankton Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Arabidopsis Thaliana Extract, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Santalum Album Extract, Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Об'єм 15 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×