Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Комплекс Бар'єрний захист - LCA BARRIER RESTORE COMPLEXE 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Комплекс «Бар'єрний захист» Priori LCA Barrier Restore Complex 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3413
1 680 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Комплекс «Бар'єрний захист» є щоденним кремом, який відновлює ліпідний бар'єр епідермісу. Захищає від зневоднення та робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Крім того, крем знімає подразнення та прискорює регенерацію пошкоджень. Бореться зі зморшками та в'ялістю, покращує колір обличчя. Підходить для зневодненої шкіри будь-якого типу, може використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Цераміди живлять шкіру та відновлюють гідроліпідну мантію. Захищають від зневоднення та агресивних факторів, зберігають шкіру здоровою та доглянутою.
— Алантоїн, бісаболол та лактат натрію знімають свербіж, почервоніння та подразнення. Загоюють пошкодження та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Молочна кислота зволожує шкіру та прискорює її оновлення. Освітлює та вирівнює колір обличчя, робить пігментацію та зморшки менш помітними.
— Вітаміни A, C, E прискорюють обмін речовин, захищають шкіру від вільних радикалів та уповільнюють старіння. Перешкоджають появі в'ялості та зморшок, дарують шкірі свіжий та здоровий вигляд. Використовуйте Комплекс «Бар'єрний захист» після вмивання очищувальним м'яким кремом для обличчя від бренду Priori.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя кремом LCA Gentle Cleanser. Нанесіть комплекс LCA Barrier Restore Complexe на обличчя, шию та декольте, помасажуйте до повного всотування. Використовуйте 1-2 рази на день після вмивання або як рекомендує ваш фахівець.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isododecane, Ceresin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sucrose Cocoate, Dimethicone, Steareth-2, Allantoin Glycyrrhetinic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butylene Glycol, Camellia Oleifera Leaf Extract, Ceramide 3, Cholesterol, Cyclohexasiloxane, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Phospholipids, Polysilicone-11, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Об'єм 50 мл.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×