Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Крем зволожуючий проти зморшок - Q+SOD MOISTURIZING FACIAL CREME 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Зволожувальний крем проти зморшок Priori Q+SOD Moisturizing Facial Creme 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3415
2 800 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Зволожувальний крем проти зморшок насичує шкіру вологою, захищає її від сухості та передчасного старіння. Розгладжує мімічні зморшки та перешкоджає їхній появі у майбутньому. Вирівнює тон шкіри, повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд. Крем підходить для жінок та чоловіків з будь-яким типом шкіри, рекомендований вже за перших видимих ​​ознак старіння.

Активні інгредієнти

— Лактат натрію, гліцерин, сечовина та протеїни сої зволожують суху шкіру. Захищають від зневоднення, розгладжують мімічні зморшки.
— Ретинол стимулює синтез нових волокон колагену. Робить існуючі зморшки менш глибокими і перешкоджає появі нових. Молочна кислота відлущує епідерміс і стимулює його оновлення. Вирівнює рельєф шкіри, освітлює ділянки пігментації та постакне.
— Коензим Q-10 та супероксиддисмутаза захищають клітини від вільних радикалів та окислювального стресу. Прискорюють обмінні процеси, зберігають шкіру молодою та здоровою.
Використовуйте Зволожувальний крем проти зморшок у комплексі з Очищувальним кремом для обличчя та відбілювальною сироваткою від бренду Priori.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя кремом Q+SOD Active Cleanser та нанесіть сироватку Q+SOD Brightening Serum. Нанесіть крем Q+SOD Moisturizing Facial Creme на обличчя, шию, декольте та помасажуйте до повного всотування. Використовуйте один-два рази на день або як рекомендує ваш фахівець.

Склад

Water/Aqua, Sodium Lactate, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Lactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ubiquinone, Superoxide Dismutase, Retinol, Glycine Soja (Soybean) Protein, Chondrus Crispus Extract, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Steareth-100, Cetearyl Glucoside, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Sodium PCA, Urea, Hydroxyethylcellulose, Isohexadecane, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Trehalose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Polysorbate 80, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Polyquaternium-51, PVM/MA Copolymer, Sodium Polyacrylate, Triacetin, Sorbitan Oleate, Sodium Hyaluronate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Benzoate, Glucose, Potassium Sorbate.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×