Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
SPF 45
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Зволожуючий крем для обличчя (без тону) SPF45 - TETRA fx250 Broad Spectrum SPF45 Universal 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Зволожувальний крем для обличчя SPF 45 Priori TETRA fx250 Broad Spectrum SPF 45 Universal 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3417
2 800 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Зволожувальний крем для обличчя SPF 45 зволожує шкіру і робить її більш стійкою до агресивних зовнішніх факторів. Захищає від ультрафіолету, інфрачервоного та HEV-випромінювання. Захищає від вільних радикалів, пігментації та передчасного старіння. Шкіра зберігає здоровий та доглянутий вигляд надовго. Крем підходить для будь-якого віку та типу шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Діоксид титану та оксид цинку — сонцезахисні фільтри. Захищають шкіру від небезпечного UVA— та UVB-випромінювання, перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Зелені та блакитні водорості та екстракт гірчиці та кераміди формують ДНК-ферментний комплекс, який насичує шкіру вологою, захищає від сухості та агресивних зовнішніх факторів.
— Карнозин, соліберин та меланін формують комплекс, який захищає шкіру від інфрачервоного випромінювання, а також HEV-випромінювання, яке походить від екранів телефону та комп'ютера.
— Супероксиддисмутаза, токоферол та ерготіонеїн — природні антиоксиданти. Захищають клітини від пошкодження вільними радикалами, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.
Також бренд Priori має Зволожувальний крем для обличчя з тоном SPF 45, який не тільки захищає шкіру від агресивних факторів, але й маскує недосконалості.

 

Спосіб застосування

На чисту шкіру нанесіть TETRA fx250 Broad Spectrum SPF 45 Universal за 20 хвилин до виходу на вулицю. Перебуваючи на відкритому сонці, оновлюйте шар крему кожні 2-3 години. Використовуйте щодня після ранкового вмивання.

 

Склад

Titanium Dioxide 6.16%, Zinc Oxide 5.72%, Water/Aqua, Cyclopentasiloxane, Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylheptyl Isostearate,Octyldodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Pentylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Disteardimonium Hectorite, Carnosine, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Propanediol, Iron Oxides (CI 77492), Methicone, Sodium Lauroyl Lactylate, Chlorphenesin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Benzylidene Dimethoxydimethylindanone, Superoxide Dismutase, Iron Oxides (CI 77491), Melanin, Buddleja Officinalis Flower Extract, Iron Oxides (CI 77499), Ceramide NP, Silica, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Triethoxycaprylylsilane, Lecithin, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Plankton Extract, Micrococcus Lysate, Arabidopsis Thaliana Extract, Tocopherol, Ergothioneine, Ceramide EOP.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×