Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Revaleskin
Альтернативна назва Revaleskin Крем Нічний догляд - Night Cream 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Крем «Нічний догляд» Revaleskin Night Cream 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3435
2 660 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Крем «Нічний догляд» живить та зволожує та відновлює шкіру в моменти відпочинку. Знімає ознаки втоми та подразнення, освітлює та вирівнює колір обличчя. Доповнює природний ліпідний бар'єр, захищає від зневоднення та передчасного старіння. В результаті регулярного застосування зморшки, пігментація та інші недосконалості стають менш помітними, шкіра виглядає молодшою ​​і здоровішою. Крем підходить для жінок та чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Пантенол і сечовина знімають почервоніння, подразнення та свербіння. Прискорюють регенерацію пошкоджень, повертають обличчю здоровий вигляд.
— Гіалуронова кислота притягує та утримує вологу в шкірі, захищає від сухості та лущення. Заповнює мімічні зморшки, роблячи їх менш глибокими. Шкіра виглядає більш сяйною та зволоженою.
— Токоферол, екстракти ягід асаї та виноградних кісточок — антиоксиданти. Захищають клітини шкіри від пошкодження вільними радикалами, уповільнюють старіння та прискорюють обмін речовин.
— Екстракти грейпфрута, куркуми та зеленого чаю освітлюють та вирівнюють тон шкіри. Роблять пігментацію, ділянки постакне та інші недосконалості менш помітними.
— Фосфоліпіди, сфінголіпіди та масло какао пом'якшують і живлять епідерміс, покращують його бар'єрні властивості. Роблять шкіру більш стійкою до агресивних зовнішніх факторів, перешкоджають появі сухості та подразнення. Використовуйте Крем «Нічний догляд» у комплексі з Сироваткою для області навколо очей від Revaleskin щоб відновити шкіру після важкого дня, повернути їй свіжість та сяйво.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя кремом Facial Cleanser. На область навколо очей нанесіть сироватку Eye Serum. На вологу шкіру обличчя, шиї та декольте нанесіть крем Night Cream та помасажуйте до повного всотування. Використовуйте щоденно після вечірнього вмивання.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Ricinoleate, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ceresin, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Chlorogenic Acids, Phenoxyethanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-10, Steareth-2, Titanium Dioxide (CI 77891), Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Triethanolamine, Polyisobutene, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Urea, Citrus Grandis Fruit Extract, Silica, Polyacrylate 13, Trehalose, Hexylene Glycol, Alumina, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyquaternium-51, Caprylyl Glycol, Triacetin, Phospholipids, Cholesterol, Sphingolipids, Vitis Vinifera Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Theobroma Cacao Seed Extract, Curcuma Longa Root Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×