Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Dermalogica
Альтернативна назва Вугільна детокс-маска - Charcoal Rescue Masque 75 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Вугільна детокс-маска Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3498
2 016 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Вугільна детокс-маска очищає шкіру від себуму, забруднень та ороговілих клітин. Підсушує існуючі висипання та перешкоджає появі нових осередків акне. Вирівнює рельєф та тон шкіри, освітлює ділянки постакне та пігментації. В результаті регулярного застосування шкіра виглядає здоровою та доглянутою, жирний блиск та чорні цятки з'являються рідше. Детокс-маска підходить для жирної, комбінованої та проблемної шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками будь-якого віку.

Активні інгредієнти

— Каолін, морський мул та деревне вугілля вбирають себум та забруднення. Очищають та матують шкіру, борються з чорними цятками та підсушують висипання.
— Молочна та мигдальна кислоти відлущують ороговілі клітини епідермісу, стимулюють його оновлення. Освітлюють пігментацію та постакне, вирівнюють тон та рельєф шкіри.
— Ніацинамід та токоферол живлять та відновлюють епідерміс. Прискорюють загоєння запалень, покращують бар'єрні властивості шкіри. Захищають від вільних радикалів та передчасного старіння, повертають шкірі гладкість та доглянутий вигляд.
— Гідролат гамамелісу та олія чайного дерева знижують вироблення себуму, запобігають появі жирного блиску. Надають протизапальну та антисептичну дію, прискорюють загоєння висипів та перешкоджають появі нових вогнищ акне.
Після очищення Вугільною детокс-маскою використовуйте Активний зволожувач від Dermalogica.

Спосіб застосування

Видаліть макіяж олією Precleanse і вмийтеся очищувачем Dermal Clay Cleanser або іншим відповідним засобом. Нанесіть детокс-маску Charcoal Rescue Masque рівномірним тонким шаром на обличчя, уникаючи ділянок навколо очей. У перші хвилини маска може викликати поколювання. Через 3-5 хвилин змийте залишки маски теплою водою, зволожте шкіру тоніком Multi-Active Toner і нанесіть зволожувальний крем Active Moist. Використовуйте детокс-маску 1-2 рази на тиждень або як рекомендує ваш фахівець.

Склад

Water/Aqua/Eau, Kaolin, Bentonite, Maris Limus (Sea Silt) Extract, Sulfur, Lactic Acid, Niacinamide, Microcrystalline Cellulose, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Butylene Glycol, Mandelic Acid, Calcium Sulfate, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Tocopheryl Acetate, Charcoal Powder, Volcanic Ash, Peumus Boldus Leaf Extract, Phytic Acid, Naringenin, Dipotassium Glycyrrhizate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Panthenyl Triacetate, Glycerin, Galactoarabinan, Glyceryl Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Benzoic Acid, Phenoxyethanol.

Об'єм: 75 мл.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×