Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Dermalogica
Альтернативна назва Бустер укріплення шкіри - Extra Firming Booster 30 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Бустер для зміцнення шкіри Dermalogica Extra Firming Booster 30 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 3499
2 324 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Бустер для зміцнення шкіри покращує тургор, бореться з в'ялістю та зморшками. Бореться з сухістю і лущенням, насичує шкіру вологою і повертає їй здоровий вигляд. Захищає від вільних радикалів, уповільнює старіння, вирівнює тон і рельєф. Бустер підходить для шкіри, що втратила еластичність будь-якого типу, рекомендований вже при перших ознаках старіння. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Пальмітоїл пентапептид-3, екстракт дріжджів та гідролізовані протеїни пшениці підвищують тургор шкіри, візуально підтягують овал обличчя. Запобігають появі в'ялості та мімічних зморшок, зберігають шкіру молодої та доглянутої.
— Гіалуронова кислота і гліколіпіди притягують і утримують вологу в шкірі. Борються з сухістю і лущенням, розгладжують зморшки, дарують шкірі гладкість і сяйво.
— Екстракти морських водоростей, конюшини лучної та хвоща польової — джерела антиоксидантів. Захищають клітини від пошкодження вільними радикалами, уповільнюють старіння шкіри, вирівнюють її тон і рельєф. Також ці компоненти знімають подразнення, свербіж і почервоніння, прискорюють регенерацію пошкоджень.
Перед нанесенням Бустера для зміцнення шкіри видаліть з обличчя себум і забруднення за допомогою Інтенсивного зволожувального очисника від Dermalogica.

Спосіб застосування

Вмийте обличчя Intensive Moisture Cleanser або іншим відповідним засобом. Нанесіть кілька крапель бустера Extra Firming Booster на обличчя і шию, помасажуйте до повного всотування. Нанесіть поверх зволожувальний або захисний крем, наприклад, Prisma Protect SPF 30.Використовуйте бустер 1-2 рази на день після вмивання.

Склад

Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, PVP Crosspolymer, Palmitoyl Pentapeptide-3, Extracts Of: Macrocystis Pyrifera, Yeast, Trifolium Pratense (Clover) Flower, Equisetum Hiemale; Glycolipids, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydrolyzed Corallina Officinalis, Sodium Hyaluronate, Cananga Odorata Flower Oil, Glycerin, Lecithin, PVP, Carbomer, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium EDTA, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Methylparaben.

Об'єм 30 мл.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×