Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Peptide⁴
Альтернативна назва Peptide 24/7 High Performers Пептид 24/7 Супер артисти
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Подарунковий набір «Пептид 24/7» ELEMIS Peptide 24/7 High Performers

Знятий з виробництва
Артикул: 3527
2 940 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Подарунковий набір "Пептид 24/7" містить чотири засоби для щоденного догляду за шкірою. Комплексна дія всіх компонентів набору дозволяє повернути втомленій шкірі свіжість і сяяння. Внаслідок регулярного використання мімічні зморшки та недоліки стають менш помітними. Обличчя виглядає свіжим і здоровим, зникають сліди втоми та запалень. Набір підходить для всіх типів шкіри з першими ознаками старіння, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

До складу набору входять:
1) Антиоксидантна зволожувальна сироватка Elemis Peptide⁴ Antioxidant Hydra-Serum 10 мл
2) Адаптивний денний зволожувальний крем Elemis Peptide⁴ Adaptive Day Cream 50 мл
3) Відновлювальний крем для очей Elemis Peptide⁴ Eye Recovery Cream 5 мл
4) Нічний крем-сироватка Elemis Peptide⁴ Night Recovery Cream-Oil 30 мл

1) Антиоксидантна зволожувальна сироватка насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та лущенням. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння. Мімічні зморшки стають менш глибокими, обличчя виглядає свіжим і сяйним.

2) Адаптивний денний зволожувальний крем зволожує та живить епідерміс. Відновлює гідроліпідну мантію, робить шкіру стійкішою до агресивного довкілля.

3) Відновлювальний крем для очей прискорює обмін речовин і регенерацію шкіри. Прибирає сліди втоми та запалення, зменшує темні кола та набряки. Зволожує та відновлює шкіру, запобігає появі запалень і зморшок.

4) Нічний крем-сироватка відновлює шкіру обличчя у години відпочинку. Знімає ознаки втоми, вирівнює тон шкіри та покращує її бар'єрні властивості. Вранці обличчя виглядає свіжим і відпочилим, недоліки шкіри стають менш помітними.

Активні інгредієнти набору

— Гідролізована гіалуронова кислота притягує й утримує вологу у шкірі, захищає від сухості та зневоднення. Мімічні зморшки стають менш глибокими, шкіра виглядає свіжою та відпочилою.
— Гідролізований білок дріжджів —джерело амінокислот, пептидів і вітамінів. Зволожує та відновлює шкіру, прискорює регенеративні процеси. Як результат — обличчя виглядає доглянутим, ознаки старіння стають менш помітними.
— Пантенол і екстракт буролистки знімають подразнення, свербіж і почервоніння. Заспокоюють шкіру, надають їй свіжість і сяяння.
Токоферол, олії нічної матіоли та квітів горобейника польового — джерела незамінних жирних кислот омега-3. Відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, надають їй гладкість і оксамитність. Захищають від зневоднення й агресивного довкілля.
— Екстракти ягід ембліки, квітів лунарії, лотоса, жасмину — антиоксиданти. Уповільнюють старіння шкіри, захищають від вільних радикалів. Вирівнюють рельєф і тон шкіри, повертають обличчю доглянутий вигляд.

Використовуйте всі засоби з набору "Пептид 24/7" від Elemis у комплексі, а не окремо. Разом засоби доповнюють і підсилюють дію один одного, прискорюють отримання результату.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру обличчя та шиї нанесіть кілька крапель сироватки Antioxidant Hydra-Serum і рівномірно розподіліть. На ділянки навколо очей нанесіть крем Eye Recovery Cream. Далі нанесіть засіб з огляду на час доби: вранці — крем Adaptive Day Cream, ввечері — крем-сироватку Night Recovery Cream-Oil і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте засоби з набору Peptide 24/7 High Performers два рази на день після ранкового та вечірнього вмивання.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×