Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Альтернативна назва Travel Essentials for Her Набір Мандрівниця для Неї
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для подорожей «Для неї» ELEMIS Travel Essentials for Her

Знятий з виробництва
Артикул: 3533
2 100 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для подорожей "Для неї" складається з шести міні-версій засобів для повноцінного щоденного догляду за обличчям і тілом. Допомагає зберігати шкіру зволоженою та доглянутою навіть у поїздках і подорожах. Усі засоби укомплектовані у фірмову косметичку, тому завжди будуть під рукою та не займатимуть багато місця у валізі. Набір підходить для жінок з будь-яким типом шкіри.

До складу набору входять:
1) Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm 20 р.
2) Заспокійливий тонік з абрикосом Elemis Soothing Apricot Toner 50 мл
3) Капсули для обличчя «Клітинне відновлення» Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 14 капсул
4) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 15 мл
5) Нічний крем «Кисневе насичення» Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream 15 мл
6) Молочко для ванни та душа «Лаванда-Самфир» Elemis Bodycare Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk 100 мл.
7) Тревел-косметичка Elemis Luxury Wash Bag.

Бальзам для вмивання дбайливо очищує обличчя від забруднень, не порушує при цьому цілісність ліпідного бар'єру шкіри. Не викликає сухості та стягнутості, надає відчуття свіжості та чистоти. Зволожує шкіру, надає їй гладкість і доглянутий вигляд. Бальзам підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Заспокійливий тонік з абрикосом знімає подразнення, свербіж і почервоніння, що викликані надмірною сухістю шкіри. Очищує та живить шкіру, повертає їй здоровий і доглянутий вигляд. У результаті запалення проходять швидше, обличчя виглядає свіжим і сяйним. Тонік підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої.

Капсули для обличчя «Клітинне відновлення» прискорюють обмін речовин і регенерацію тканин, захищають від передчасного старіння. Вирівнюють тон шкіри, роблять її стійкішою до агресивних зовнішніх впливів. Запалення проходять швидше і з'являються рідше, обличчя виглядає свіжим і відпочилим.

Крем для обличчя «Морські водорості" живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Захищає від сухості, зневоднення й агресивних факторів. Знімає ознаки втоми та запалення, перешкоджає появі в'ялості та зморшок. Підходить для щоденного використання жінками і чоловіками, рекомендований для в'ялої шкіри сухого та нормального типу.

Нічний крем «Кисневе насичення» покращує бар'єрні властивості шкіри, захищає від сухості та зневоднення. Стимулює природний синтез колагену, підтягує шкіру та розгладжує зморшки. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, повертає шкірі гладкість і еластичність.

Молочко для ванни та душу «Лаванда-Самфір» делікатно очищує шкіру від забруднень і ороговілих клітин. Не викликає сухості та лущення, надає відчуття гладкості та чистоти. Молочко знімає ознаки подразнення, повертає шкірі природну м'якість і оксамитність. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку, особливо рекомендовано для сухої та зневодненої шкіри.

Засоби з Набору для подорожей «Для неї» створені для комплексного застосування, тому використовуйте їх разом, а не окремо.

Спосіб застосування

Умийте обличчя бальзамом Cleansing Balm і зволожте тоніком Soothing Apricot Toner. Далі нанесіть вміст однієї капсули Cellular Recovery Skin Bliss Capsules на обличчя та дочекайтеся всотування. Вранці використовуйте рожеві капсули, а ввечері — зелені. Зверху нанесіть зволожувальний крем: вдень — Marine Cream, ввечері — Oxygenating Night Cream. Під час прийняття душу використовуйте молочко Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk. Використовуйте всі засоби з набору Travel Essentials for Her для щоденного догляду.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×