5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Men
Альтернативна назва Тревел Набір для Чоловіків - Kit Men's Luxury Traveller (Skin Soothe Shave Gel 50ml, Superfood Facial Wash 30ml, Daily Moisture Boost 50ml, Sharp Shower Body Wash 100ml, Instant Refreshing Gel 20ml, Лимитированная Тревел косметичка от дизайнера Olivia Rub
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Дорожній набір для чоловіків ELEMIS Men's Luxury Traveller Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 3668
2 100 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Дорожній набір для чоловіків — це повноцінний комплекс засобів для щоденного догляду за шкірою обличчя та тіла. До складу входять засоби для гоління, очищення, зволоження шкіри обличчя, а також гель для душу та заспокійливий гель. Міні-версії засобів укомплектовані у косметичку, тому не займатимуть багато місця у валізі. Допомагають зберігати свіжий і доглянутий вигляд у поїздках і подорожах. Такий набір буде гарним подарунком для ваших близьких, підходить для чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

До набору входять:
1) Пом'якшувальний гель для гоління Elemis Men Skin Soothe Shave Gel 50 мл.
2) Гель для вмивання з омега-кислотами Elemis Superfood Vegan Cleansing Wash 30 мл
3) Зволожувальний крем після гоління Elemis Men Daily Moisture Boost 50 мл
4) Підбадьорливий гель для душу Elemis Bodycare Sharp Shower Body Wash 100 мл
5) Універсальний гель для тіла Elemis Bodycare Instant Refreshing Gel 20 мл
6) Лімітована тревел-косметичка від дизайнера Olivia Rubin.

Пом'якшувальний гель для гоління зволожує та живить шкіру, робить комфортнішим процес гоління. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, має протизапальну та антисептичну дію. Порізи та запалення загоюються швидше, обличчя виглядає здоровим і доглянутим. Підходить для чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

—Екстракти арніки, гамамелісу та ромашки — протизапальні компоненти. Знімають подразнення, почервоніння і свербіж, загоюють пошкодження.
— Гідролізовані ефіри жожоба пом'якшують і живлять епідерміс. Покращують бар'єрні властивості шкіри та роблять її стійкішою до агресивних зовнішніх факторів.
— Сік алое зволожує та заспокоює шкіру. Захищає від сухості, лущення та зневоднення, повертає шкірі гладкість і оксамитність.

Гель для вмивання з омега-кислотами м'яко очищує шкіру від забруднень. Не пошкоджує ліпідний бар'єр, запобігає появі стягнутості після вмивання. Знімає подразнення, живить і пом'якшує шкіру. Вирівнює тон шкіри, робить її гладенькою та доглянутою. У результаті зморшки та пігментація стають менш помітними, шкіра виглядає чистою та здоровою. Гель не містить агресивних компонентів і продуктів тваринного походження. Підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Лактат натрію, альфа-глюкан олігосахарид та олія брокколі — заспокійливі компоненти. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, повертають обличчю здоровий і доглянутий вигляд.
— Олія авокадо та гарбуза — джерела омега-кислот. Живлять і пом'якшують шкіру, відновлюють ліпідний бар'єр епідермісу. Роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів, захищають від сухості та лущення.
— Олії моркви та апельсина містять вітаміни A і С. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, борються з пігментацією та постакне. Стимулюють синтез нових волокон колагену, перешкоджають появі в'ялості та зморшок. Захищають шкіру від вільних радикалів і уповільнюють її старіння.

Зволожувальний крем після гоління відновлює бар'єрні властивості епідермісу, захищає від зневоднення та агресивних зовнішніх факторів. Бореться з вільними радикалами та передчасним старінням, повертає шкірі здоровий і доглянутий вигляд. Крем підходить для чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Сквалан, олії ши, каштана, таману та мигдалю живлять шкіру, повертають їй гладкість і оксамитність. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, захищають від зневоднення й агресивних факторів.
— Екстракт квітів кактуса та токоферол — антиоксиданти. Пом'якшують агресивну дію вільних радикалів на шкіру, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.

Підбадьорливий гель для душу з олією м'яти очищує й освіжає шкіру. Не викликає сухості та подразнення, здійснює зволожувальний і протизапальний вплив. Перешкоджає появі висипань, вирівнює тон шкіри, зберігає її здоровою та доглянутою. Гель підходить для жінок і чоловіків з будь-яким типом шкіри, крім чутливої.

Активні інгредієнти

— Олії м'яти звичайної та м'яти перцевої прискорюють кровообіг у тканинах, надають приємний аромат, відчуття свіжості та чистоти.
— Протеїни сої, пшениці та молока зволожують і живлять шкіру, перешкоджають появі сухості та свербіж після душу. Повертають природну гладкість і еластичність шкіри, надають їй доглянутий вигляд і захищають від подразнень.
— Екстракти алтея, ромашки, материнки та кропиви — протизапальні компоненти. Перешкоджають появі висипань, вирівнюють тон і рельєф шкіри.

Універсальний гель для тіла знімає втому м'язів, освіжає та надає відчуття легкості. Бореться з набряками на ногах, знімає напругу у кистях рук після довгої роботи, засіб також можна наносити на ділянки скронь при підвищеній втомі та стресі. Підходить жінкам і чоловіками будь-якого віку з будь-яким типом шкіри, крім чутливої.

Активні інгредієнти

— Гідролат гамамелісу, екстракти арніки та березової кори мають протизапальну та зв'язувальну дію. Прискорюють загоєння пошкоджених ділянок шкіри, повертають їй здоровий вигляд.
— Камфора і ментол стимулюють приплив крові до тканин, знімають втому та набряклість. Охолоджують шкіру, надають відчуття свіжості та чистоти.

А для жінок у бренду Elemis є Тревел-Набір «Про-колаген», що складається з міні-версій засобів для щоденного догляду та допомагає зберігати обличчя свіжим навіть під час подорожей.

Спосіб застосування

Щодня вмивайте шкіру гелем Superfood Vegan Cleansing Wash. Під час гоління використовуйте гель Skin Soothe Shave Gel, а після гоління заспокоюйте шкіру кремом Daily Moisture Boost. Приймайте душ з гелем Sharp Shower Body Wash, ввечері нанесіть гель Instant Refreshing Gel на стопи, кисті та скроні для зняття напруги. Використовуйте набір Men's Luxury Traveller Kit щодня під час поїздок і подорожей.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×