5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд INSTYTUTUM
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Ліфтинг» INSTYTUTUM Lifting Gift Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 3738
7 980 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Ліфтинг" (тонік, пілінг, крем, сироватка) складається з комплексу засобів для щоденної боротьби з в'ялістю та зморшками. Засоби стимулюють синтез колагену, підтягують шкіру обличчя та прискорюють її оновлення. Розгладжують мімічні зморшки, освітлюють пігментацію, повертають обличчю молодий і доглянутий вигляд. Набір підходить для в'ялої шкіри з видимими ознаками старіння, може використовуватися як жінками, так і чоловіками. Підійде для всіх типів шкіри, крім чутливої.

До набору входять:
1. Інтенсивний відновлювальний тонер із ретинолом INSTYTUTUM Advanced Retinol Toner 150 мл.
2. Пілінг для обличчя потрійної дії INSTYTUTUM Triple Action Resurfacing Peel 20 мл.
3. Концентрована сироватка з ретинолом INSTYTUTUM Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum 10 мл.
4. Антивіковий ліфтинг-крем для обличчя INSTYTUTUM Xceptional Flawless Cream 50 мл.

Інтенсивний відновлювальний тонер із ретинолом освітлює та вирівнює тон шкіри. Стимулює оновлення епідермісу, розрівнює мімічні зморшки. Загоює висипання та перешкоджає появі нових вогнищ акне. Робить пігментацію менш помітною, повертає обличчю свіжий і здоровий вигляд.

Активні інгредієнти

— Інкапсульований ретинол стимулює синтез колагену й оновлення епідермісу. Розгладжує мімічні зморшки та перешкоджає їхній появі надалі. Освітлює та вирівнює тон шкіри, робить пігментацію та постакне менш помітними. Загоює висипання, повертає обличчю здоровий і доглянутий вигляд.
— Пантенол і алантоїн заспокоюють подразнену шкіру та роблять дію ретинолу м'якшою. Знімають запалення, свербіж і почервоніння, прискорюють регенерацію пошкоджень.
— Екстракт гібридної червоної троянди зволожує та відновлює шкіру. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, візуально зменшує пори, покращує колір обличчя.

Пілінг для обличчя потрійної дії м'яко очищує шкіру від себума, забруднень і ороговілих клітин. Здійснює відлущувальний, зволожувальний і відновлювальний вплив. Вирівнює тон і рельєф шкіри, робить пігментацію, постакне та зморшки менш помітними. Не викликає сухості та неприємних відчуттів, розгладжує і відновлює шкіру.

Активні інгредієнти

— Гліколева кислота, фермент папаїн і бамбукові мікрочастинки відлущують ороговілий епідерміс і стимулюють його оновлення. Роблять пігментні плями та ділянки постакне менш помітними. Вирівнюють тон шкіри, повертають їй гладкість і оксамитність.
— Саліцилова кислота очищує пори від скупченого себума, матує шкіру та прискорює загоєння висипань.
— Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та лущенням. Розгладжує мімічні зморшки, робить їх менш помітними. Повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Бісаболол і пантенол знімають подразнення, почервоніння і свербіж. Загоюють пошкодження, заспокоюють і відновлюють шкіру.
— Вітаміни A, C і E — джерела антиоксидантів. Захищають клітини від руйнування вільними радикалами, уповільнюють старіння та прискорюють обмінні процеси.

Концентрована сироватка з ретинолом відновлює сповільнений з віком процес вироблення колагену, зменшує глибину зморшок, прискорює оновлення шкіри.

Активні інгредієнти

— Ретинол має антиоксидантний, протизапальний і антиакне ефект. Зменшує кількість висипань, робить зморшки та пігментні плями менш помітними.
— Олії абрикосової та виноградної кісточок, сквалан — замінники природних ліпідів людської шкіри. Запобігають втраті вологи, пом'якшують і захищають шкіру.
— Гіалуронова кислота утримує вологу в шкірі, зберігає її свіжість і еластичність.

Антивіковий ліфтинг-крем для обличчя живить, зволожує та відновлює шкіру. Розгладжує зморшки, покращує тургор, бореться з в'ялістю та зморшками. Крем покращує бар'єрні властивості епідермісу, захищає від сухості та подразнення. У результаті регулярного застосування обличчя виглядає більш свіжим та підтягнутим, зморшки і недоліки шкіри стають менш помітними.

Активні інгредієнти

— Пальмітоїл трипептид-5 і клітинна культура листя Nicotiana Sylvestris стимулюють природний синтез колагену. Покращують тургор шкіри, борються зі зморшками та візуально підтягують овал обличчя.
— Гідролізована гіалуронова кислота, екстракт ірландського моху та клітинна культура малини зволожують шкіру. Розгладжують мімічні зморшки, повертають обличчю гладкість і сяяння.
— Алантоїн і екстракт безсмертника заспокоюють і відновлюють шкіру. Знімають запалення, почервоніння і свербіж, загоюють пошкодження.
— Олії ши, сої, кокоса та мигдалю доповнюють природний ліпідний бар'єр епідермісу. Роблять шкіру м'якою, захищають від зневоднення й агресивних факторів.
— Вітаміни C і E прискорюють обмін речовин. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння, зберігають її здоровою та молодою.

Використовуйте всі засоби з Набору «Ліфтинг» (тонік, пілінг, крем, сироватка) від INSTYTUTUM у комплексі, а не окремо. Так вони посилюватимуть дію один одного, і ви швидше побачите результат.

Спосіб застосування

Перед нанесенням засобів очистіть шкіру від макіяжу, себума та забруднень відповідним засобом. На вологу шкіру обличчя та шиї нанесіть пілінг Triple Action Resurfacing Peel рівномірним шаром, помасажуйте круговими рухами протягом 1-3 хвилин, потім залиште на шкірі на 6-8 хвилин. Ретельно змийте залишки засобів теплою водою. Змочіть ватний диск тоніком Advanced Retinol Toner і протріть шкіру. Далі нанесіть кілька крапель сироватки Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum і помасажуйте до повного всотування. Закрийте сироватку кремом Xceptional Flawless Cream. Використовуйте тонік, сироватку або крем з набору Lifting Gift Kit щодня або як рекомендує ваш косметолог. Пілінг використовуйте 1-2 рази на тиждень. Днем перед виходом на вулицю обов'язково захищайте шкіру кремом з SPF.

зроблено у Швейцарії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×