Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Альтернативна назва Лімітований тревел набір у дизайнерській косметичці для Неї - Kit: Elemis x Haley Menzies Travel Collection For Her
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Лімітований тревел-набір у дизайнерській косметичці «Для неї» ELEMIS Haley Menzies Travel Collection Kit For Her

Знятий з виробництва
Артикул: 4024
2 350 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Лімітований тревел-набір у дизайнерській косметичці "Для неї" Elemis x Haley Menzies Travel Collection Kit For Her містить цілих сім міні-версій найпопулярніших засобів Elemis. Усі засоби упаковані у дизайнерську косметичку, тому не займатимуть багато місця у вашій валізі. Ви зможете взяти набір із собою у поїздку або подорож. А міні-версії засобів дозволять вам ознайомитися з продукцією бренду та підібрати те, що вам підходить перед покупкою повних варіантів.

У набір входять:

1) Енергізувальний очищувальний гель Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 30 мл
2) Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Naked Cleansing Balm 20 г.
3) Тонік для сухої шкіри з женьшенем Elemis Rehydrating Ginseng Toner 50 мл
4) Пади для шліфування шкіри Elemis Dynamic Resurfacing Pads 14 шт.
5) Олія для обличчя з омега-комплексом Elemis Superfood Facial Oil 5 мл
6) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 30 мл
7) Відновлювальний охолоджувальний гель для душу Elemis Bodycare Cool-Down Body Wash 100 мл.

Енергізувальний очищувальний гель м'яко видаляє зі шкіри забруднення, себум й ороговілі клітини. Вирівнює тон і рельєф, повертає шкірі гладкість і оксамитність. Не пошкоджує ліпідний бар'єр епідермісу, зберігає шкіру свіжою та зволоженою.

Бальзам для вмивання дбайливо очищує обличчя від забруднень без порушення цілісності ліпідного бар'єру шкіри. Не викликає сухості та стягнутості, надає відчуття свіжості та чистоти. Зволожує шкіру, надає їй гладкість і доглянутий вигляд.

Тонік для сухої шкіри з женьшенем прибирає з обличчя залишки очищувальних засобів, освіжає та зволожує шкіру після вмивання. Знімає сліди втоми та запалення, надає обличчю гладкість і доглянутий вигляд.

Пади для шліфування шкіри очищують шкіру від забруднень, себуму й ороговілих клітин. Стимулюють оновлення епідермісу, вирівнюють тон і рельєф. Пігментація, рубці від акне та мімічні зморшки стають менш помітними, обличчя виглядає свіжим і відпочилим. Підходить для в'ялої шкіри з пігментацією або нерівним тоном шкіри, при постакне і перших мімічних зморшках. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Олія для обличчя з омега-комплексом живить і відновлює шкіру. Знімає запалення, прибирає почервоніння та свербіж. Прискорює регенерацію тканин і загоює пошкодження, повертає обличчю здоров'я і доглянутість. Відновлює гідроліпідну мантію, яка захищає шкіру від агресивних факторів і зневоднення.

Крем для обличчя "Морські водорості" живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Захищає від сухості, зневоднення й агресивних факторів. Знімає ознаки втоми та запалення, перешкоджає появі в'ялості та зморшок.

Відновлювальний охолоджувальний гель для душу очищує шкіру від забруднень. Освітлює та вирівнює тон шкіри, повертає гладкість і доглянутий вигляд. Знімає подразнення, прискорює загоєння запалень, надає відчуття свіжості та чистоти. Гель підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися жінками і чоловіками будь-якого віку.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру обличчя від забруднень одним із засобів на вибір: Energising Marine Cleanser або Naked Cleansing Balm. Далі протріть шкіру тоніком Rehydrating Ginseng Toner або падами Dynamic Resurfacing Pads. Потім зволожте шкіру кремом Pro-Collagen Marine Cream або олією Superfood Facial Oil. Для очищення шкіри тіла використовуйте гель Cool-Down Body Wash.
Чергуйте засоби з набору, щоб спробувати та підібрати те, що найбільше вам підходить.

Зроблено у Великобританії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×