Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ESSE
Альтернативна назва Базовий набiр Esse - Догляд для чутливої шкіри
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для чутливої шкіри ESSE Sensitive Skin Bundle

Знятий з виробництва
Артикул: 4043
5 671 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

У центрах Лазерхауз працюють кваліфіковані косметологи, які зможуть Вас проконсультувати та підібрати комплексний догляд. 


Набір для чутливої шкіри ESSE Sensitive Skin Bundle створений для дбайливого догляду за схильною до подразнень шкірою будь-якого типу. Засоби допомагають м'яко очищувати обличчя від забруднень, знімають сухість і запалення, відновлюють захисний бар'єр. У результаті шкіра виглядає більш здоровою та доглянутою, лущення та подразнення проходять швидше та з'являються рідше. Набір може використовуватися на щоденній основі жінками і чоловіками будь-якого віку.

У набір входять:

1) Очищувальний засіб для чутливої шкіри ESSE Sensitive Cleanser C1 200 мл.
2) Тонік для чутливої шкіри ESSE Sensitive Toner T1 100 мл.
3) Зволожувальний крем для чутливої шкіри ESSE Hydro Moisturizer M1 50 мл.
4) Захисна олія для чутливої шкіри ESSE Sensitive Protect Oil R3 15 мл.

Очищувальний засіб для чутливої шкіри м'яко видаляє з обличчя забруднення, себум і залишки косметичних засобів. Не пошкоджує ліпідний бар'єр, не викликає сухості та стягнутості після вмивання. Делікатно відлущує ороговілі клітини, зволожує та відновлює шкіру.

Активні інгредієнти

— Сік листя алое зволожує та заспокоює шкіру. Бореться із сухістю та лущенням, знімає запалення, свербіж і почервоніння.
— Молочна кислота відлущує ороговілий епідерміс, вирівнює тон і рельєф шкіри. Пігментація та постакне стають менш помітними, обличчя виглядає більш свіжим і доглянутим.
— Вітаміни C і E — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, перешкоджають появі зморшок.
— Олія жожоба живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Перешкоджає зневодненню, робить шкіру стійкішою до агресивного довкілля.

Тонік для чутливої шкіри захищає від сухості, лущення та подразнення. Прибирає відчуття стягнутості після вмивання, надає шкірі свіжість і сяйність. Пробіотики у складі покращують бар'єрні властивості шкіри, роблять її стійкішою до агресивного довкілля.

Активні інгредієнти

— Сік листя алое зволожує та відновлює шкіру. Прискорює регенерацію пошкоджень, бореться із сухістю, подразненням і зморшками.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля. — Молочна кислота відлущує ороговілі клітини епідермісу, чим стимулює його оновлення. Вирівнює тон і рельєф, робить пігментацію та зморшки менш помітними.

Зволожувальний крем для чутливої шкіри насичує шкіру вологою, бореться із сухістю, лущенням і подразненнями. Розгладжує мімічні зморшки та запобігає появі нових. Прискорює оновлення епідермісу, вирівнює тон і рельєф. У результаті обличчя виглядає більш свіжим і доглянутим, запалення проходять швидше та з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота зволожує зневоднену шкіру, повертає їй гладкість і еластичність. Захищає від сухості та лущення, перешкоджає утворенню зморшок.
— Молочна кислота відлущує ороговілі клітини епідермісу та стимулює його оновлення. Зволожує, бореться зі зморшками та пігментними плямами, вирівнює рельєф і тон шкіри.
— Сік алое та бісаболол заспокоюють подразнену шкіру, знімають свербіж і почервоніння. Прискорюють загоєння ушкоджень, повертають обличчю здоровий вигляд.
— Альфа-глюкан, інулін і фермент лактобактерій — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля.

Захисна олія для чутливої шкіри живить, зволожує та відновлює епідерміс. Покращує бар'єрні властивості шкіри, захищає від сухості, зневоднення й обвітрювання. У результаті обличчя виглядає більш доглянутим, подразнення проходять швидше та з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Олія ксіменії пом'якшує та живить шкіру. Відновлює ліпідний бар'єр епідермісу, робить шкіру стійкішою до агресивних факторів ззовні. Також олія має протизапальну дію, захищає шкіру від обвітрювання та подразнення.
— Вітаміни C і E прискорюють клітинний метаболізм, захищають від вільних радикалів і раннього старіння. Повертають обличчю свіжий і відпочилий вигляд, перешкоджають появі зморшок.

Спосіб застосування

Умийте обличчя засобом Sensitive Cleanser C1 і зволожте тоніком Sensitive Toner T1. Далі нанесіть крем Hydro Moisturizer M1 і акуратно помасажуйте до повного всотування. Після вечірнього вмивання можете замінити крем на олію Sensitive Protect Oil R3. Якщо ваша шкіра дуже суха, можна наносити кілька крапель олії прямо зверху на крем.
Зроблено у ПАР.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×