Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Набір Щоденний догляд для сяяння та відновлення шкіри - The Essentials Kit (Gentle Cleanser, Skin Renewal, Barrier Restore)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Щоденний догляд для сяйва та відновлення шкіри» Priori The Essentials Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 4290
868 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір «Щоденний догляд для сяйва та відновлення шкіри» Priori The Essentials Kit складається з трьох засобів для очищення, зволоження та оновлення. Засоби з набору містять AHA-кислоти та вітаміни, освітлюють та вирівнюють тон шкіри, роблять пігментацію та зморшки менш помітними. В результаті регулярного використання набору обличчя повертає собі свіжість та сяйво. Набір підходить для жінок та чоловіків з будь-яким типом шкіри, особливо рекомендований для шкіри з першими видимими ознаками старіння.

У набір входять:

1) М'який очищувальний крем для обличчя Priori LCA Gentle Cleanser 20 мл.
2) Відновлювальний крем Priori LCA Skin Renewal Creme 10 мл.
3) Комплекс « Бар'єрний захист» Priori LCA Barrier Restore Complex 10 мл.

М'який очищувальний крем для обличчя делікатно прибирає з обличчя забруднення, залишки косметики і ороговілі клітини. Надає відчуття свіжості, вирівнює тон та рельєф шкіри. Зморшки та пігментні плями стають менш помітними, запалення проходять швидше і з'являються рідше. Засіб підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Склад

Water (Aqua), Sodium Lactate, Stearyl Alcohol, Lactic Acid, Glycerin, Sucrose Cocoate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Allantoin Glycyrrhetinic Acid, Ammonium Laureth Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phospholipids, Portulaca Oleracea Extract, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Відновлювальний крем зволожує шкіру, знімає сухість, лущення та подразнення. Повертає обличчю гладкість та сяйво, перешкоджає появі зморшок. Стимулює оновлення епідермісу, робить недосконалості менш помітними. Захищає від антиоксидантів та агресивних зовнішніх факторів. Підходить для жінок та чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Склад

Water (Aqua), Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Ricinoleate, Sorbitan Stearate, Sericin, Ceresin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Phospholipids, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis Fruit Extract, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Комплекс «Бар'єрний захист» – щоденний крем, який відновлює ліпідний бар'єр епідермісу. Захищає від зневоднення та робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Крім того, крем знімає подразнення та прискорює регенерацію пошкоджень. Бореться зі зморшками та в'ялістю, покращує колір обличчя. Підходить для зневодненої шкіри будь-якого типу, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isododecane, Ceresin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sucrose Cocoate, Dimethicone, Steareth-2, Allantoin Glycyrrhetinic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butylene Glycol, Camellia Oleifera Leaf Extract, Ceramide 3, Cholesterol, Cyclohexasiloxane, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Phospholipids, Polysilicone-11, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Активні інгредієнти набору

— Молочна кислота м'яко відлущує ороговілий епідерміс і стимулює оновлення шкіри. Освітлює ділянки пігментації та постакне, вирівнює рельєф та тон шкіри.
— Вітаміни A, C, E та бета-каротин — антиоксиданти. Захищають від вільних радикалів та передчасного старіння. Знімають сліди втоми, повертають обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Алантоїн, лактат натрію та бісаболол — заспокійливі компоненти. Знімають свербіння, почервоніння і прискорюють загоєння ушкоджень.
— Гліцерин та екстракт портулаку зволожують та відновлюють шкіру. Забирають сухість, лущення і перешкоджають утворенню зморшок.
— Цераміди та фосфоліпіди доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, зберігають її зволоженою та захищають від агресивних факторів.

Спосіб застосування

Візьміть невелику кількість (1-2 натискання) крему LCA Gentle Cleanser на руку та змішайте з теплою водою. Нанесіть на обличчя та помасажуйте круговими рухами. Залишки засобу ретельно змийте теплою водою. На чисту вологу шкіру нанесіть крем LCA Skin Renewal Creme і помасажуйте до повного всотування. Поверх нанесіть комплекс Barrier Restore Complex. Використовуйте набір 1-2 рази на день або, за рекомендацією вашого спеціаліста.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×