Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Priori
Альтернативна назва PRIORI Набір для рівної текстури та наповненої сяянням шкіри - The Retexturizing Kit (Active Cleanser, Barrier Restore, 2xfoliant)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для рівної текстури та наповненої сяйвом шкіри Priori The Retexturizing Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 4292
868 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для рівної текстури та наповненої сяйвом шкіри Priori The Retexturizing Kit призначений для очищення та оновлення. Фруктові кислоти у складі засобів відлущують ороговілі клітини, вирівнюють рельєф і освітлюють пігментацію, а заспокійливі компоненти повертають обличчя гладкість і доглянутий вигляд. В результаті регулярного використання набору шкіра виглядає більш гладкою та сяйною, пігментація, постакне та зморшки менш помітні. Набір підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри, а також шкіри з першими ознаками старіння.

У набір входять:

1) Очищувальний крем для обличчя Priori Q+SOD Active Cleanser 20 мл.
2) Комплекс «Бар'єрний захист» Priori LCA Barrier Restore Complex 10 мл.
3) Енергізувальний пілінг-скраб з AHA-кислотами Priori 2xFoliant Peel + Scrub for Face and Body 20 мл. Вирівнює рельєф та тон шкіри, робить зморшки та пігментні плями менш помітними. Не викликає сухості та подразнення, зберігає шкіру зволоженою, захищає від вільних радикалів та раннього старіння. Підходить для нормальної, комбінованої, жирної шкіри та шкіри з першими ознаками старіння. Може використовуватись як жінками, так і чоловіками будь-якого віку.

Активні інгредієнти

— Коензим Q-10 та супероксиддисмутаза захищають клітини від вільних радикалів та окислювального стресу. Прискорюють обмінні процеси, зберігають шкіру молодої та здорової. — Лактат натрію та екстракт огірка зволожують та заспокоюють шкіру. Борються з сухістю, лущенням і подразненням, знімають почервоніння та свербіння.
— Молочна кислота відлущує епідерміс та стимулює його оновлення. Вирівнює рельєф шкіри, освітлює ділянки пігментації та постакне.
— Саліцилова кислота знижує вироблення себуму, бореться з жирним блиском та комедонами. Загоює існуючі висипання та перешкоджає появі нових.

Склад

Water/Aqua, Sodium Lactate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropylamine Oxide, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycol Palmitate, Ubiquinone, Superoxide Dismutase, Salicylic Acid, Palmitic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Coco-Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Ceteareth-33, Coconut Alcohol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Glycol, Benzoic Acid.

Комплекс «Бар'єрний захист» – щоденний крем, який відновлює ліпідний бар'єр епідермісу. Захищає від зневоднення та робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Крім того, крем знімає подразнення та прискорює регенерацію пошкоджень. Бореться зі зморшками та в'ялістю, покращує колір обличчя. Підходить для зневодненої шкіри будь-якого типу, може використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Цераміди живлять шкіру та відновлюють гідроліпідну мантію. Захищають від зневоднення та агресивних факторів, зберігають шкіру здоровою та доглянутою.
— Алантоїн, бісаболол та лактат натрію знімають свербіж, почервоніння та пожразнення. Загоюють пошкодження та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Молочна кислота зволожує шкіру та прискорює її оновлення. Освітлює та вирівнює колір обличчя, робить пігментацію та зморшки менш помітними.
— Вітаміни A, C, E прискорюють обмін речовин, захищають шкіру від вільних радикалів та уповільнюють старіння. Перешкоджають появі в'ялості та зморшок, дарують шкірі свіжий та відпочилий вигляд.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isododecane, Ceresin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sucrose Cocoate, Dimethicone, Steareth-2, Allantoin Glycyrrhetinic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butylene Glycol, Camellia Oleifera Leaf Extract, Ceramide 3, Cholesterol, Cyclohexasiloxane, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Phospholipids, Polysilicone-11, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Енергізувальний пілінг-скраб з AHA-кислотами дбайливо очищає шкіру від забруднень і ороговілих клітин. Стимулює оновлення епідермісу, вирівнює рельєф та тон шкіри. Робить пігментацію та недосконалості менш помітними, повертає обличчю свіжий доглянутий вигляд. Антиоксиданти, вітаміни та фосфоліпіди у складі прискорюють регенерацію тканин та захищають від передчасного старіння. Пілінг-скраб підходить для всіх типів шкіри, крім чутливої, може використовуватися як жінками, так і чоловіками для шкіри обличчя та тіла.

Активні інгредієнти

— Молочна кислота та мікрогранули очищають шкіру від забруднень і відлущують ороговілий епідерміс. Вирівнюють тон і рельєф шкіри, повертають їй гладкість і бархатистість. — Вітаміни E, C, A, бета-каротин і екстракт грейпфрута — антиоксиданти. Прискорюють обмін речовин та регенерацію тканин. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння.
— Фосфоліпіди покращують бар'єрні властивості епідермісу, зберігають шкіру гладкою та зволоженою.
— Саліцилова кислота очищає обличчя від себуму, перешкоджає появі чорних цяток і висипань.

Склад

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lactic Acid, Synthetic Wax, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Hydroxide, Sucrose Polysoyate, Magnesium Aluminum Silicate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ascorbyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Спосіб застосування

Нанесіть крем Q+SOD Active Cleanser на вологу шкіру обличчя та помасажуйте вологими долонями. Далі ретельно змийте залишки засобу теплою водою. Уникайте потрапляння засобу в очі. Для більш глибокого очищення і відлущування 1-2 рази на тиждень наносьте пілінг-скраб 2xFoliant Peel + Scrub for Face and Body на 5 хвилин, потім змивайте теплою водою і використовуйте крем, що вам підходить, наприклад, LCA Barrier Restore Complex.

Зроблено в США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×