Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд iS CLINICAL
Альтернативна назва Сироватка освітлююча - Brightening Serum
Об'єм 30 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Відбілювальна сироватка iS CLINICAL Brightening Serum 30 мл

Товар закінчується
Артикул: 4300-1
7 706 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Об'єм
Швидке замовлення
Опис


Звертаємо увагу! З вересня 2022 року, оригінальна продукція iS CLINICAL випускатиметься без голографічної етикетки. Визначити оригінальну продукцію ви зможете за наявністю наклейки з українським перекладом та контактами дистриб'ютора — ПП «СПА ЛЕНД»


Відбілювальна сироватка є оновленою версією сироватки White Lightening Serum. Склад засобу залишився колишнім, змінився тільки дизайн упаковки та назва. Сироватка освітлює пігментацію будь-якого походження, у тому числі хлоазму, мелазму, вікову пігментацію та пігментацію, що виникла під час вагітності. Не містить гідрохінон. Підходить для шкіри будь-якого типу, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Альфа-арбутин і екстракт трутовника блокують вироблення тирозинази — ферменту, що відповідає за формування меланіну, і таким чином, освітлюють пігментні плями.
— Екстракти чорниці та цукрової тростини містять молочну та гліколеву кислоти. Делікатно відлущують ороговілий епітелій, вирівнюють рельєф шкіри, прискорюють процес освітлення пігментації. Зменшують неглибокі рубці.
— Екстракт аскофіллума вузлуватого прискорює процес освітлення пігментних плям, розриває зв'язки між клітинами, що виробляють меланін і епідерміс.
Під час застосування Відбілювальної сироватки перед виходом на вулицю обов'язково використовуйте крем з SPF, наприклад, Сонцезахисний крем SPF 40 від iS CLINICAL.

Спосіб застосування

Нанесіть кілька крапель Brightening Serum на чисту шкіру обличчя та шиї. Розподіліть масажними рухами, дайте всотатися. Зверху нанесіть крем White Lightening Complex. Перед виходом на сонце рекомендуємо захищати шкіру за допомогою кремів з УФ-фактором не менше за 30, наприклад, Extreme Protect SPF 40. Це допоможе захистити шкіру від появи нових пігментних плям і запобігатиме фотостарінню.

Склад

Butylene Glycol, Water/Aqua/Eau, Glycerin, Alcohol Denat., Ascophyllum Nodosum Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane), Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Alpha-arbutin, Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Menthol, Phenoxyethanol.

Об'єм 15 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×