Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Thalgo
Товар з лінійки Thalgo Eveil A La Mer
Альтернативна назва Набір Ритуал Очищення для нормальної шкіри (очищаючий крем-піна 30 мл + оновлюючий крем 30 мл)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Ритуал очищення» для нормальної шкіри Thalgo Eveil A La Mer My Clear Skin Ritual

Знятий з виробництва
Артикул: 4364
785 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для очищення видаляє забруднення, омертвілі клітини та залишки декоративної косметики з поверхні епідермісу, не порушуючи pH-баланс шкіри та не травмуючи її. Зволожує шкіру, усуває на ній подразнення та відчуття дискомфорту, не викликає сухості. Набір підходить для жінок та чоловіків з нормальною та комбінованою шкірою. Відмінно підходить для ознайомлення з брендом та містить у собі базові засоби для очищення. Зручно взяти з собою в поїздку чи купити в подарунок.

Набір містить:
1) Очищувальна крем-піна Thalgo Eveil A La Mer Cleansing Cream Foam 30 мл
2) Освіжувальний гоммаж Thalgo Eveil A La Mer Refreshing Exfoliator 30 мл

Очищаюча крем-піна нормалізує вироблення себуму, очищає шкіру від забруднень і сприяє її оновленню. Покращує загальний стан шкіри та колір обличчя. Не залишає після себе відчуття стягнутості та сухості, підтримуючи оптимальний рівень зволоженості та зміцнює гідроліпідну мантію.

 

 

Активі інгредієнти

 

— Морська вода інтенсивно зволожує шкіру, очищає її та насичує вітамінами та мінералами, освіжає та тонізує, підтримуючи пружність та еластичність шкіри;
— Кукурудзяний крохмаль абсорбує надлишки шкірного жиру, усуває жир. на обличчі та покращує загальний стан шкіри.

 

 

Спосіб застосування

 

 

Нанесіть Thalgo Eveil A La Mer Cleansing Cream Foam на шкіру обличчя та шиї, рівномірно розподіліть масажними рухами та змийте теплою водою. Використовуйте вранці та ввечері.

 

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Zea Mays (Corn) Starch, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Lauric Acid, Parfum (Fragrance), Maris Aqua (Sea Water), Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Chloride, Chlorphenesin, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Laureth-4, t-Butyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol.

Освіжувальний гоммаж інтенсивно очищає шкіру від глибоких забруднень, ороговілих клітин і залишків декоративної косметики. Усуває тьмяність шкіри, вирівнює її тон та рельєф. Повертає шкірі сяйво та покращує її загальний стан.

 

 

Активі інгредієнти

 

— Кремнієва пудра та кісточки мигдалю відлущують верхній шар епідермісу, стимулюючи його оновлення. Шкіра стає гладенькою і рівною;
— Морська вода зволожує та підтримує оптимальний рівень зволоження шкіри, перешкоджаючи появі сухості, тонізує та освіжає шкіру, підвищує її тургор.

 

Спосіб застосування

 

 

Нанесіть невелику кількість Thalgo Eveil A La Mer Refreshing Exfoliator на зволожену та чисту шкіру, помасажуйте кілька хвилин і потім ретельно змийте теплою водою. Застосовуйте 1-2 рази на тиждень.

 

Склад

Aqua (Water), Glycereth-26, Hydrated Silica, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Coco-Glucoside, Maris Aqua (Sea Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Powder, Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth), PPG-26-Buteth-26, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Chlorphenesin, Sodium Chloride, Citric Acid, t-Butyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Alcohol, CI 42090 (Blue 1).

Зроблено у Франції.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×