Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Thalgo
Товар з лінійки Cold Cream Marine
Альтернативна назва Набір для подорожі Холодний Морський Крем (поживно-заспокійливий крем15мл+поживна маска20мл+поживний крем для рук20мл+зволожуюче молочко30мл)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для подорожей Thalgo Cold Cream Marine Face And Body Offer

Знятий з виробництва
Артикул: 4382
1 290 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для подорожей Thalgo Cold Cream Marine Face And Body Offer містить найбільш потрібні засоби для догляду за обличчям та тілом. Зручно взяти в поїздку чи придбати для ознайомлення з брендом. Засоби з набору підходять для будь-якого типу шкіри.

До складу набору входять:
1) Поживний заспокійливий крем Thalgo Cold Cream Marine Nutri Soothing Cream 15 мл
2) Інтенсивна живильна маска Thalgo Cold Cream Marine Deeply Nourishing Mask 20 мл
3) Інтенсивний живильний крем для рук Thalgo Cold Cream Marine Deeply Nourishing Hand Cream 20 мл
4) Зволожувальне молочко для тіла Thalgo Cold Cream Marine 24H Hydrating Body Milk 30 мл

Поживно заспокійливий крем усуває подразнення, сухість і відчуття дискомфорту з поверхні шкіри, зміцнює гідроліпідну мантію та захищає від шкідливого впливу вільних радикалів та інших негативних зовнішніх факторів. Інтенсивно зволожує, тонізує та пом'якшує шкіру. Підходить для жінок та чоловіків з будь-яким типом шкіри, особливо з сухою та чутливою.

Активні інгредієнти

— Комплекс масел оливи, зародків пшениці та солодкого мигдалю живлять і пом'якшують шкіру, заспокоюють її та знімають сухість, свербіж та почервоніння, зміцнюють бар'єрні властивості на поверхні епідермісу;
— Заспокійливий реактивність шкіри та заспокоює її;
— Морська вода зволожує шкіру, тонізує та запускає процеси регенерації;
— Екстракт білого люпину стимулює кровообіг, загоює пошкодження на поверхні шкіри та покращує її загальний стан.

Спосіб застосування

 

Нанесіть крем Thalgo Cold Cream Marine Nutri Soothing Cream на чисту шкіру обличчя та шиї та рівномірно розподіліть масажними рухами. Використовуйте вранці та ввечері.

 

Склад

Aqua (Water), PPG-15 Stearyl Ether, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Cetyl Palmitate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Decyl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Maris Aqua (Sea Water), Squalane, Beta-Sitosterol, Hydrolyzed Lupine Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Allantoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Butylene Glycol, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phospholipids, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8, Eicosapentaenoic Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Інтенсивна живильна маска вул учшает загальний стан шкіри та її зовнішній вигляд, усуває сухість та подразнення на її поверхні, зміцнює захисні властивості шкіри та відновлює її після пошкоджень та агресивного впливу зовнішніх факторів. Маска нормалізує гідробаланс і підвищує пружність та еластичність шкіри. Особливо рекомендована жінкам та чоловікам із сухою та чутливою шкірою, але підходить для всіх типів.

Активні інгредієнти

— Олія бораго відновлює шкіру після пошкоджень, усуває на її поверхні подразнення, сухість і лущення, пом'якшує та тонізує шкіру;
— Комплекс олій оливи, ши, солодкого мигдалю та шипшини зміцнюють гідро на поверхні епідермісу і роблять шкіру більш стійкою до негативних впливів довкілля, живлять і пом'якшують шкіру, стимулюють регенерацію та поліпшують її зовнішній вигляд і стан;
— Екстракт люпину стимулює кровообіг і загоює пошкодження на поверхні шкіри;
— Морські водорості зволожують та тонізують шкіру, підвищують її тургор, насичують вітамінами, мінералами та мікроелементами.


Спосіб застосування
Нанесіть маску Thalgo Cold Cream Marine Deeply Nourishing Mask на чисту шкіру обличчя та шиї та залиште на 10-15 хвилин. Потім ретельно змийте теплою водою. Використовуйте 2 рази на тиждень.

 

Склад

Aqua (Water), Isostearyl Isostearate, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Maris Aqua (Sea Water), Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Rosa Canina Fruit Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Hydrolyzed Lupine Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Algae Extract, Cyclohexasiloxane, Parfum (Fragrance), Polyacrylate-13, Polymethyl Methacrylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Chlorphenesin, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyisobutene, Tocopherol, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-1, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Cyclotetrasiloxane, BHT, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide.

Інтенсивний живильний крем пом'якшує шкіру та зволожує її, усуває сухість та подразнення, зміцнює нігтьову пластину та пом'якшує кутикулу, сприяє загоєнню пошкоджень. Повертає рукам доглянутий здоровий вигляд, надає м'якості та бархатистості. Підходить для жінок та чоловіків.

Активні інгредієнти

— Олія таману інтенсивно зволожує шкіру, підвищує її тонус і пружність, усуває стягнутість, сухість і подразнення;
— Олія ши та олія солодкого мигдалю живлять і пом'якшують шкіру рук, усувають на ній свербіж, почервоніння, подразнення та лущення, відновлюють оптимальний рівень зволоженості та стимулюють регенерацію клітин шкіри;
— Екстракт листя персика освітлює шкіру та усуває пігментні плями;
— Олія азіатського салового дерева та бджолиний віск створюють на шкірі захисну пленку зберігаючи її від пошкоджень довкілля;
— Пантенол заспокоює шкіру та загоює пошкодження на ній.


Спосіб застосування
Нанесіть крем Thalgo Cold Cream на чисту шкіру рук і нігтьову пластину, рівномірно розподіліть масажними рухами і дочекайтеся повного всотування. Використовуйте 1-2 рази на день чи у разі потреби.

 

Склад

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Propanediol, Shorea Robusta Seed Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Cyclohexasiloxane, Maris Aqua (Sea Water), Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Arachidyl Glucoside, Polyacrylate-13, Chlorphenesin, Polyisobutene, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Vegetable Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol.

Зволожувальне молочко для тіла нормалізує гідроліпідний баланс на поверхні шкіри, усуває сухість та подразнення, доглядає шкіру та повертає їй здоровий вигляд. Шкіра набуває гладкості, бархатистості і природного сяйва. Також молочко зміцнює бар'єрні властивості на поверхні епідермісу, захищаючи шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів. Підходить для жінок та чоловіків.

Активні інгредієнти

— Олія виноградної кісточки, олія солодкого мигдалю, олія насіння кунжуту, олія оливи та олія соняшника в комплексі відновлюють гідроліпідну мантію на поверхні шкіри, усувають симптоми сухості, подразнення та стягнутості, живлять та пом'якшують процеси регенерації та оновлення клітин;
— Сечовина, морська вода та екстракт білого люпину інтенсивно зволожують шкіру, підвищують її тонус і пружність;
— Екстракт ламінарії надає антицелюлітний ефект та покращує загальний стан шкіри, розгладжує її рельєф та підтягує;
— Алантоїн усуває подразнення, свербіж, почервоніння і сухість, прискорює загоєння пошкоджень і надає протизапальну дію.
 

Спосіб застосування 
Наносьте молочко Thalgo Cold Cream Marine 24H Hydrating Body Milk на чисту шкіру, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Використовуйте 1-2 рази на день після прийому душу та ванної кімнати.

 

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, C14-22 Alcohols, Hydroxyethyl Urea, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Maris Aqua (Sea Water), Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Lupine Protein, Laminaria Ochroleuca Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Cyclopentasiloxane, Sodium Acrylates Copolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Hydrogenated Polydecene, Glucose, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Urea, Chlorphenesin, Allantoin, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Gluconolactone, Glutamic Acid, Glycine, Lactic Acid, Lysine, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Calcium Gluconate

Зроблено у Франції.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×