Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ColoreScience
Альтернативна назва Daily Essentials Kit Набір для щоденного використання
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для щоденного використання ColoreScience Daily Essentials Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 4535
4 945 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір для щоденного використання складається із засобів для легкого повсякденного макіяжу. Сонцезахисна пудра допоможе вирівняти тон шкіри, приховати недосконалості і захистити від ультрафіолету. Блиск для губ в новому лімітованому відтінку доповнює щоденний макіяж, зволожує, живить і захищає шкіру губ від зовнішніх факторів. Серветки видаляють забруднення та макіяж, зберігають шкіру чистою та свіжою. Також у набір входить компактна косметичка, яка допоможе завжди мати необхідні вам засоби під рукою. Набір стане корисним подарунком для вас і ваших близьких, підходить для будь-якого віку і типу шкіри.

До набору входять:

1) Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 ColoreScience Sunforgettable Total Protection Brush-On Shield SPF 50 Medium 6 г.
2) Блиск для губ SPF 35 ColoreScience Lip Shine SPF 35 Plum 4 мл.
3) Серветки для очищення шкіри обличчя ColoreScience Hydrating Cleansing Cloths 30шт.
4) Брендова косметичка ColoreScience.


Сонцезахисна розсипчаста пудра SPF 50 не тільки вирівнює тон шкіри і маскує недоліки, але і захищає від небезпечних ультрафіолетових променів. Не викликає сухості та лущення, перешкоджає появі висипань, пігментації та зморшок. Пудра має легку текстуру, тому рівномірно лягає на шкіру і не скочується. Вбудований у флакон з пудрою пензель дозволяє наносити макіяж швидше і якісніше. Засіб підходить для будь-якого віку та типу шкіри.

Активні інгредієнти

—Сонцезахисні фільтри захищають шкіру обличчя від ультрафіолету, захищають від пігментації та передчасного старіння.
— Гіалуронова кислота зволожує шкіру, перешкоджає появі сухості, лущення та зморшок.
— Олія виноградних кісточок і екстракт зеленого чаю вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають легку підтягуючу дію. Захищають від вільних радикалів, знімають сліди втоми та запалення.
— Екстракти плауна булавовидного, імперати циліндричної, соняшника та кори дуба — протизапальні компоненти. Прискорюють загоєння висипань і перешкоджають їх появі в майбутньому.

Склад

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol/Polysilsesquioxane/Silicate Crosspolymer, Lycopodium Clavatum Extract, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Glycerin, Water, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Quercus Robur (Oak) Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Maltodextrin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Laureth-4, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chromium Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Блиск для губ SPF 35 у лімітованому відтінку зволожує та живить шкіру губ, захищає її від сухості, лущення та тріщин. Створює захисний бар'єр від ультрафіолету та зовнішніх факторів, зберігає шкіру здоровою та молодою. Стимулює синтез колагену та еластину, дарує шкірі губ еластичність та доглянутий вигляд. Блиск може використовуватись як доповнення до макіяжу або просто захисний засіб. Підходить для будь-якого віку та типу шкіри.

Активні інгредієнти

— Оксид цинку захищає шкіру губ від впливу ультрафіолету, зберігає її здоровою та доглянутою.
— Гіалуронова кислота притягує та утримує вологу у клітинах, зберігає губи зволоженими протягом усього дня. Перешкоджає появі тріщин, сухості та лущення, повертає губам природну гладкість та блиск.
- Токоферол відновлює природний ліпідний бар'єр епідермісу, який захищає губи від обвітрювання та зневоднення.
— Пальмітоїл трипептид-1 стимулює синтез нових волокон колагену та еластину, перешкоджає появі в'ялості та зберігає губи еластичними.

Склад

Zinc Oxide 6.6%, Phenyl Trimethicone, Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Disteardimonium Hectorite, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acte 10/1 Dimethicone, Polyhydroxystearic Acid, Tribehenin, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-1, Sorbitan Isostearate, Tin Oxide, Flavor/Aroma, Limonene, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 7 Carmine (CI 75 470). Contains Carmine як color additive.

Серветки для очищення шкіри обличчя дбайливо видаляють макіяж, себум та забруднення. Серветки створені з біорозкладної еко-тканини, мають дві сторони: гладка сторона призначена для видалення себуму та забруднень, сторона з текстурою – для видалення стійкого макіяжу. До складу входять зволожуючі та заспокійливі компоненти, які перешкоджають появі сухості та подразнення. Допомагають зберігати свіжість та чистоту шкіри протягом дня, а також під час тривалих подорожей. Підходять для жінок та чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Сік алое, гіалуронова кислота, екстракти зеленого чаю та огірка зволожують та заспокоюють шкіру, запобігають появі сухості, стягнутості та подразнення. Освіжають, зберігають шкіру обличчя зволоженою, гладкою та доглянутою.

Склад

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Isopropyl Shea Butterate, Dodecane, Hexadecane, Sorbitan Oleate Decyl Glucoside Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Citric Acid, Alo Green/White Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру обличчя нанесіть крем. Після цього приступайте до використання пудри Total Protection Brush-On Shield SPF 50: зніміть ковпачок із флакона та гумову стрічку з пензля. Надягніть ковпачок назад, переверніть флакон в закритому вигляді пензлем вниз і постукайте по твердій поверхні 2-3 рази. Переверніть флакон і зніміть ковпачок. Тепер на пензлі з'явилася розсипчаста пудра - нанесіть її на обличчя тонким рівномірним шаром. Нанесіть блиск Lip Shine SPF 35 на чисті губи за 15 хвилин до виходу на вулицю. Оновлюйте шар блиску кожні дві години або кожні 40 хвилин під час плавання. Використовуйте для щоденного захисту шкіри губ від сонця та зневоднення. Наприкінці дня видаліть макіяж за допомогою серветок Hydrating Cleansing Cloths. Використовуйте засоби з набору ColoreScience Daily Essentials Kit щодня або за потребою.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×