Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Альтернативна назва Лімітований набір бестселерів у дизайнерській косметичці для Неї - Kit: ELEMIS x RIXO On-The-Glow Essentials (Ідеально підібрана колекція бестселерів з догляду за шкірою в косметичці у партнерстві з британським дизайнером RIXO. У наборі 6 продуктів: NEW P
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

ELEMIS x RIXO On-The-Glow Essentials - Лімітований набір бестселерів у дизайнерській косметичці для неї

Знятий з виробництва
Артикул: 4710
2 700 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

ГЛИБОКО ОЧИЩАЄ, РОЗГЛАДЖУЄ, ЖИВИТЬ

Перетворіть свій щоденний догляд за шкірою на чуттєву насолоду разом з ексклюзивною колекцією із 6-ти продуктів, створеною у колаборації з британськими дизайнерами RIXO. При створенні принту еко косметички дизайнери надихнулися творчістю Матісса.

У НАБОРІ:

  • Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm 50 г;
  • Pro-Collagen Marine Cream 15 мл;
  • Superfood Matcha Eye Dew 15 мл — повнорозмірний;
  • Pro-Collagen Marine Moisture Essence 28 мл;
  • Superfood Kefir-Tea Mist 30 мл;
  • Frangipani Monoi Body Cream 100 мл;
  • Ексклюзивна косметичка від RIXO.

Ідеально підібрана колекція бестселерів з догляду за шкірою в лімітованій косметичці у партнерстві з британським fashion дизайнером RIXO, включає все необхідне для здорової, зволоженої та гладкої шкіри обличчя та тіла.

Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm — новий аромат всім відомого бальзаму, це таючий очищаючий засіб 3-в-1, який легко видаляє макіяж і щоденні забруднення, водночас заспокоює шкіру та розслабляє.

Pro-Collagen Marine Moisture Essence — подвоює вміст вологи в шкірі, водночас розгладжує тонкі зморшки, надає шкірі молодості та сяяння.

Pro-Collagen Marine Cream — світовий бестселер, зволожуючий anti-age крем, який, клінічно доведено максимально зволожує шкіру з пролонгованою дією, надає шкірі пружності та сaяяння.

Superfood Matcha Eye Dew — охолоджуючий гель, який миттєво пом’якшує та зволожує область навколо очей протягом дня, створюючи яскравіший і оновлений вигляд — будь-де та будь-коли.

Superfood Kefir-Tea Mist — це освіжаючий тонер 4-в-1 з пребіотиками, який зволожує, тонізує, наповнює шкіру, закріплює макіяж, щоб колір обличчя виглядав здоровим і сяяв протягом усього дня.

Frangipani Monoi Body Cream — це розкішний крем для тіла, збагачений поживними ефірними оліями, які надають шкірі відчуття гладкості та ніжного аромату Frangipani.

Активні інгредієнти

— Падіна Павоніка (Pro-Collagen Marine Moisture Essence & Pro-Collagen Marine Cream) — бурі водорості, знайдені на узбережжі Середземного моря, які, як відомо, підтримують зволоження шкіри.

— Олія бузини (Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm) містить високий рівень незамінних жирних кислот та інших живильних мікроелементів, які є ключовими для підтримки здоров'я шкіри.

— Флеш-філлер наступного покоління з гіалуроновою кислотою — гіалуронова кислота призначена для створення ефекту об'єму та покращення зовнішнього вигляду текстури шкіри.

— Матча (Superfood Matcha Eye Dew) — добре відомо, що матча містить різні вітаміни і мінерали, але найбільше цінується за свої антиоксидантні властивості.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×