Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Комбінована, Нормальна
Бренд ColoreScience
Відтінок Golden
Альтернативна назва Natural Finish Pressed Foundation Прессованная пудра SPF 20 Tan Golden Золотой загар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Пресована пудра SPF 20 ColoreScience Natural Finish Pressed Foundation SPF 20 Tan Golden 12 г

Знятий з виробництва
Артикул: 2592-7
3 225 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Відтінок
Опис

Пресована пудра SPF 20 вирівнює тон та рельєф шкіри, захищає від ультрафіолету та передчасного старіння. Матує шкіру і перешкоджає появі висипань, має зволожувальну та протизапальну дію. Пудра доступна у восьми відтінках, що дозволяє створити натуральний макіяж для будь-якого тону шкіри. Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.

Активні інгредієнти

— Сонцезахисні фільтри захищають шкіру від небезпечних UVA- та UVB-променів, зберігають її молодою та здоровою. Перешкоджають появі пігментації та передчасному старінню.
— Токоферол та морквяна олія відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення та зовнішніх факторів. Нейтралізують руйнівну дію вільних радикалів, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.
— Екстракт імперати циліндричної відновлює нормальний водний баланс, бореться із сухістю та лущенням. В результаті шкіра залишається гладкою та еластичною, зморшки та висипання з'являються рідше.
— Олії герані та сандалу нормалізують активність сальних залоз та зберігають шкіру матової. Загоюють існуючі висипання і перешкоджають появі нових вогнищ акне.
Щоб ваш макіяж був не тільки красивим, але й стійким використовуйте Пресовану пудру SPF 20 зверху Матувального крему-перфектора SPF 20 від бренду ColoreScience.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру обличчя від макіяжу, забруднень і себуму відповідним засобом. Нанесіть крем-перфектор Mattifying Perfector SPF 20 тонким рівномірним шаром. Зверху нанесіть пудру Natural Finish Pressed Foundation SPF 20 за допомогою кисті або спонжу.

Склад

Titanium Dioxide 21.2%, Zinc Oxide 12.1%, Mica, Ethylhexyl Hydroxystearate Benzoate, Tocopheryl Acetate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Glycerin, Methicone, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Lycopodium Clavatum Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, Lauroyl Lysine, Silica, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Fusanus Spicatus Wood Oil, Phenethyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Linalool, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Об'єм: 12 г

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×