5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Комбінована
Бренд ColoreScience
Альтернативна назва Mattifying Perfector Матирующий крем-перфектор SPF 20
Супер крем для моєї жирної проблемної шкіри. Надовго вистачає і досить довго не блистить шкіра. Вирівнює мені тон. Водостійкий.
Відповісти
Шарлотта Яремчук, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим продуктом. Залишайтеся з нами!)
Відповісти
Це класна база під макіяж, хороший захист і текстура. Бренд має всі продукту прекрасної якості і дуже люблю їх пудру.
Відповісти
Наталія Ковальчук, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Неймовірно матує, просто спасіння для моєї жирної шкіри. Тримається цлий день, макіяж поверх чудово лягає. Сама шкіра залишається зволоженою і не сушить. Буду купляти ще!
Відповісти
Ольга Миколаївна , дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Відповісти
яка ціна? чи є в м. Житомирі?
Відповісти
Анна, добрий день. Інформацію надіслали на пошту.
Відповісти
Какая стоимость крема?
Відповісти
Юшкевич Светлана , добрый день, отправили цену вам на почту.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Матувальний крем-перфектор SPF 20 Colorescience Mattifying Perfector SPF 20 30 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2581
2 709 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Матувальний крем-перфектор SPF 20 готує шкіру до нанесення макіяжу, вирівнює її тон і рельєф. Нормалізує активність сальних залоз, зберігає обличчя матовим і дарує йому доглянутий вигляд. Прискорює загоєння висипів та регенерацію епідермісу. Захищає від ультрафіолету, пігментації та фотостаріння. Підходить для жирної та комбінованої шкіри, може використовуватись у будь-якому віці.

Активні інгредієнти

- Діоксид титану та оксид цинку - сонцезахисні фільтри. Нейтралізують дію небезпечних UVA- та UVB-променів та захищають від фотостаріння.
— Саліцилова кислота, олії чайного дерева, лаванди та кипарису знижують секрецію шкірного сала. Запобігають появі жирного блиску, чорних цяток та висипань. Надають підсушуючу та протизапальну дію.
— Токоферол та олія жожоба доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, який захищає від зневоднення та агресивних зовнішніх факторів.
— Олії мандарину, іланг-ілангу, лемонграсу та гіркого апельсина — джерела AHA-кислот. Прискорюють оновлення епідермісу, вирівнюють його тон та рельєф. Роблять зморшки та недоліки шкіри менш помітними, повертають обличчю доглянутий вигляд.
- Гідролізовані протеїни рису та вівса, екстракти водоростей та алое зволожують та заспокоюють шкіру. Знімають подразнення та почервоніння, прискорюють загоєння ушкоджень. Дарують шкірі гладкість та еластичність, зберігають її молодою та здоровою.
Також у лінійці Colorescience Sunforgettable є Заспокійливий крем-перфектор SPF 20, який захищає шкіру від зовнішніх впливів, знімає ознаки запалення та покращує колір обличчя.

Спосіб застосування

На чисту вологу шкіру нанесіть кілька крапель крему-перфектора Mattifying Perfector SPF 20 і розподіліть рівномірним шаром. Використовуйте перед нанесенням макіяжу за 15-20 хвилин до виходу надвір. Оновлюйте шар крему кожні 2 години або кожні 40 хвилин під час плавання.

Склад

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Hydroxystearate Benzoate, Glycerin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Water, Salicylic Acid, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Rice Protein, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Spirulina Maxima Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Palmaria Palmata Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Beta-Glucan, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Melissa Officinalis Leaf Powder, Stearic Acid, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Triethoxycaprylylsilane, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Mica, Aluminum Hydroxide, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Об'єм: 30 мл.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×