Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Superfood
Альтернативна назва Superfood Sensations Сенсації Суперфуд
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір Суперфуд «Сенсації» ELEMIS Superfood Sensation

Знятий з виробництва
Артикул: 3526
1 344 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір Суперфуд "Сенсації" складається із засобів для щоденного очищення та зволоження шкіри. Гель для вмивання делікатно видаляє косметику та накопичений себум, пілінг-желе вирівнює тон шкіри та прискорює її оновлення. Денний крем насичує шкіру вологою, захищає її від сухості й агресивних факторів. Засоби не містять агресивних компонентів, не викликають сухості та неприємних відчуттів. Набір підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками будь-якого віку.

До складу набору входять:
1) Гель для вмивання з омега-кислотами Elemis Superfood Vegan Cleansing Wash 150 мл
2) Пілінг-желе для обличчя Elemis Superfood Black Currant Jelly Exfoliator 15 мл
3) Денний крем Elemis Superfood Vegan Day Cream 30 мл

Гель для вмивання з омега-кислотами м'яко очищує шкіру від забруднень. Не пошкоджує ліпідний бар'єр, перешкоджає появі стягнутості після вмивання. Знімає подразнення, живить і пом'якшує шкіру. Вирівнює тон шкіри, робить її гладенькою та доглянутою. У результаті зморшки та пігментація стають менш помітними, шкіра виглядає чистою і здоровою. Гель не містить агресивних компонентів і продуктів тваринного походження.

Активні інгредієнти

— Лактат натрію, альфа-глюкан олігосахарид і олія брокколі — заспокійливі компоненти. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, повертають обличчю здоровий і доглянутий вигляд.
— Олії авокадо та гарбуза — джерела омега-кислот. Живлять і пом'якшують шкіру, відновлюють ліпідний бар'єр епідермісу. Роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів, захищають від сухості та лущення.
— Олії моркви й апельсина містять вітаміни A і С. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, борються з пігментацією та постакне. Стимулюють синтез нових волокон колагену, перешкоджають появі в'ялості та зморшок. Захищають шкіру від вільних радикалів і уповільнюють її старіння.

Пілінг-желе для обличчя очищує шкіру від забруднень, себуму й ороговілих клітин. Прискорює оновлення епідермісу, вирівнює рельєф і тон шкіри. У результаті регулярного застосування шкіра стає гладенькою та доглянутою, пігментація, зморшки і постакне — менш помітними.

Активні інгредієнти

— Ягоди й олія чорної смородини, екстракти виноградних кісточок і зеленого чаю — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і окислювального стресу. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, роблять пігментацію та постакне менш помітними.
— Екстракт чорниці містить гліколеву та молочну кислоту. Відлущує ороговілі клітини епідермісу та стимулює його оновлення.
— Олії солодкого мигдалю і камелії пом'якшують і живлять епідерміс. Шкіра обличчя стає гладенькою та доглянутою, лущення і подразнення з'являються рідше.

Денний крем відновлює ліпідний бар'єр і насичує шкіру жирними кислотами. Знімає ознаки втоми та подразнення, бореться зі зморшками і покращує колір обличчя. Освітлює пігментацію, зменшує глибину зморшок. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння. Шкіра виглядає здоровішою, запалення проходять швидше та з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Олія насіння чіа — джерело жирних кислот. Відновлює ліпідний бар'єр епідермісу, робить шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Ягоди годжі, імбир і чай матча — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і раннього старіння.
— Лактобіонова кислота, екстракти моркви та зеленого мандарина освітлюють тон шкіри. Роблять пігментні плями, веснянки та постакне менш помітними. Прискорюють оновлення епідермісу, зменшують глибину зморшок.
— Олії огірка та брокколі знімають сліди втоми та запалення. Борються з набряками, повертають обличчю свіжий і доглянутий вигляд.

Спосіб застосування

На вологу шкіру обличчя нанесіть гель Vegan Cleansing Wash, помасажуйте та змийте теплою водою. Нанесіть пілінг-желе Black Currant Jelly Exfoliator, помасажуйте 30 секунд і ретельно змийте. Далі нанесіть крем Vegan Day Cream на обличчя та шию, помасажуйте до повного всотування. Використовуйте засоби з набору Superfood Sensation щодня для ранкового вмивання.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×