Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Альтернативна назва Медовий cпа-догляд - Warm Up, Cool Down Clinical Facial
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Медовий спа-догляд» iS CLINICAL Warm Up, Cool Down Clinical Facial

Товар закінчується
Артикул: 3630
6 472 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Звертаємо увагу! З вересня 2022 року, оригінальна продукція iS CLINICAL випускатиметься без голографічної етикетки. Визначити оригінальну продукцію ви зможете за наявністю наклейки з українським перекладом та контактами дистриб'ютора — ПП «СПА ЛЕНД»


Набір "Медовий спа-догляд" — це комплекс засобів для догляду за жирною та проблемною шкірою. До складу входить засіб для очищення та зволожувальная маска. Як бонус до набору входять пробники двох сироваток та зволожувальної емульсії, щоб ви могли спробувати та вибрати те, що вам найбільш підійде. Засоби з набору очищують і відновлюють проблемну шкіру, загоюють висипання, повертають обличчю здоровий доглянутий вигляд. Набір підходить жінкам і чоловікам будь-якого віку, які страждають від акне.

До складу набору входять:
1) Очищувальний і розігрівальний медовий засіб iS CLINICAL Warming Honey Cleanser 120 мл.
2) Зволожувальна освіжальна маска iS CLINICAL Hydra-Intensive Cooling Masque 50 мл.
3) Загоювальна сироватка для обличчя iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance+ (пробник 3,75 мл).
4) Зволожувальна сироватка iS CLINICAL Hydra-Cool Serum (пробник 3,75 мл).
5) Зволожувальна емульсія iS CLINICAL Reparative Moisture Emulsion (пробник 2 г).

Очищувальний і розігрівальний медовий засіб видаляє забруднення, надлишки себума та залишки декоративної косметики, чим готує шкіру до нанесення активного догляду. Комплекс антибактеріальних компонентів пригнічує розвиток хвороботворних бактерій на шкірі, тому очищує та розігріває медовий засіб рекомендовано для жінок і чоловіків, які страждають від акне.

Активні інгредієнти

— Мед має антибактеріальну та протигрибкову дію, стимулює відновлення шкіри, прискорює загоєння пошкоджених ділянок шкіри.
— Міристинова кислота пом'якшує шкіру, робить її приємною на дотик та полегшує проникнення інших активних компонентів.
— Олія оливи відновлює природний шкірний бар'єр, має протизапальну й антибактеріальну дію, пом'якшує шкіру, робить її свіжою та доглянутою. Зволожувальна освіжальна маска насичує шкіру вологою й антиоксидантами, знімає подразнення та сліди втоми. Освітлює та вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки, прискорює загоєння ушкоджень. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, повертає обличчю свіжий відпочилий вигляд.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та лущенням. Розгладжує наявні зморшки, робить їх менш помітними, перешкоджає появі нових зморшок і запалень.
— Сік алое знімає подразнення, прибирає свербіж і почервоніння. Прискорює загоєння ушкоджень, надає шкірі гладкість і сяйність.
— Ресвератрол, екстракти кореня солодки, виноградних кісточок і листя зеленого чаю — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, знімають сліди втоми та повертають шкірі відпочилий вигляд.

Загоювальна сироватка для обличчя містить комплекс компонентів, що нейтралізують вплив вільних радикалів на шкіру. Уповільнює старіння, зменшує глибину рубців і зморшок, відновлює рельєф шкіри і надає їй здорове сяяння. Підходить для будь-якого типу шкіри та будь-якого віку, рекомендована для шкіри, схильної до акне.

Зволожувальна сироватка підтримує шкіру зволоженою, робить зморшки менш помітними, усуває лущення та свербіж. Прискорює процес регенерації, може використовуватися після гоління, опіків від сонця або укусів комах. Підходить для шкіри будь-якого типу. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Зволожувальна емульсія призначена для активного зволоження шкіри. Крім того, антиоксиданти у складі емульсії захищають шкіру від руйнування вільними радикалами. Завдяки легкій текстурі емульсія підходить шкірі будь-якого типу та з будь-якими проблемами, у тому числі —зневодненої, вікової або чутливої.

Рекомендуємо використовувати всі засоби з Набору «Медовий спа-догляд» від iS CLINICAL у комплексі, а не окремо. Так засоби доповнюватимуть дію один одного, і ви якнайшвидше отримаєте результат.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість очищувального засобу Warming Honey Cleanser на вологу шкіру обличчя, помасажуйте протягом хвилини, змийте. Нанесіть маску Hydra-Intensive Cooling Masque рівномірним тонким шаром на обличчя та шию, через 15 хвилин змийте маску та нанесіть сироватку Hydra-Cool Serum або Pro-Heal Serum Advance+. Зверху нанесіть зволожувальний крем, наприклад, Reparative Moisture Emulsion. Використовуйте засоби з набору Warm Up, Cool Down Clinical Facial 1-2 рази на день. Маску — 1-2 рази на тиждень.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×