5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Набір Про-Колаген у Подорож - Kit: Pro-Collagen On The Go
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Дорожній набір «Про-колаген» ELEMIS Kit: Pro-Collagen Heroes On The Go

Знятий з виробництва
Артикул: 3667
3 640 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Дорожній набір "Про-колаген" складається з трьох базових засобів для щоденного догляду за шкірою. Бальзам забезпечує м'яке очищення, денний і нічний креми зволожують і захищають шкіру, зберігають її здоровою та доглянутою. Також до набору входить фірмова бірка для валізи. Засоби з Тревел-набору "Про-колаген" дозволяють зберігати обличчя свіжим і доглянутим навіть під час поїздок і подорожей. Підходять для всіх типів шкіри, рекомендовані за перших видимих ознак старіння.

До набору входять:
1) Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm 20 г.
2) Крем для обличчя «Морські водорості» SPF 30 Elemis Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 30 мл.
3) Нічний крем для обличчя «Матрикс» Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 30 мл.
4) Бірка для валізи Luxury Luggage Tag.

Бальзам для вмивання дбайливо очищує обличчя від забруднень, при цьому не порушує цілісність ліпідного бар'єру шкіри. Не викликає сухості та стягнутості, надає відчуття свіжості та чистоти. Зволожує шкіру, надає їй гладкість і доглянутий вигляд. Бальзам підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Олії бузини та бораго — джерела жирних кислот. Живлять і пом'якшують шкіру, відновлюють ліпідний бар'єр шкіри. Захищають обличчя від сухості, лущення та подразнення, зберігають його доглянутим і зволоженим.
— Екстракт водорості Padina Pavonica захищає обличчя від агресивного впливу зовнішніх факторів. Зволожує шкіру та перешкоджає появі в'ялості та зморшок.
— Токоферол і лецитин — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Знімають сліди втоми.

Крем для обличчя "Морські водорості" SPF 30 захищає обличчя від ультрафіолету та передчасного старіння. Знімає подразнення, почервоніння і свербіж, робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Крім того, до складу крему входять антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, зберігають шкіру молодою та доглянутою. Крем підходить для жінок і чоловіків зі шкірою будь-якого типу, рекомендований за перших видимих ознак старіння.

Активні інгредієнти

— Екстракти водоростей Chlorella і Padina Pavonica захищають шкіру від агресивних зовнішніх факторів, перешкоджають появі в'ялості та зморшок. Борються з подразненням, знімають почервоніння і свербіж.
— Екстракти моркви, гінкго білоба, токоферол і лецитин — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння.
— Олії ши та пшениці живлять шкіру, доповнюють ліпідний бар'єр епідермісу. Перешкоджають зневодненню та роблять шкіру стійкішою до впливу агресивного довкілля.
— Сонцезахисні фільтри відбивають небезпечне ультрафіолетове випромінювання. Захищають від пігментації та фотостаріння, зберігають шкіру здоровою та молодою.

Нічний крем для обличчя «Матрикс» зволожує та відновлює шкіру у нічний час. Знімає подразнення та сліди втоми, повертає обличчю свіжість і доглянутий вигляд. Також крем покращує захисні властивості шкіри, насичує її вологою та уповільнює старіння. Крем підходить для всіх типів шкіри, рекомендований за перших видимих ознак старіння.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота притягує та утримує вологу всередині шкіри, надає обличчю гладкість і сяйність. Мімічні зморшки стають менш глибокими, запалення проходять швидше та з'являються рідше.
— Інноваційна технологія Drone Peptide Technology створена на основі інкапсульованих пептидів Palmitoyl Tetrapeptide-50 і Heptapeptide-15 Palmitate. Забезпечує швидке надходження вологи та корисних речовин у тканини, зберігає шкіру доглянутою та молодою.
— Токоферол, екстракти Padina Pavonica, планктону та мікроводоростей пом'якшують і живлять шкіру. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, захищають від зневоднення й агресивних факторів. Сліди втоми йдуть, обличчя виглядає свіжим і відпочилим.

Також у бренду Elemis є спеціальний Тревел-набір для чоловіків, що стане гарним подарунком для вас або ваших близьких.

Спосіб застосування

На вологу шкіру обличчя нанесіть бальзам Cleansing Balm і помасажуйте. Залишки засобу ретельно змийте теплою водою. Зверху нанесіть крем: вранці — Pro-Collagen Marine Cream SPF 30, ввечері — Pro-Collagen Overnight Matrix. Використовуйте набір Kit: Pro-Collagen Heroes On the Go два рази на день.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×